Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Οι Darkside του Nicolas Jaar στην Ελλάδα!!!

Από ότι φαίνεται το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερο καυτό για τους φίλους της μουσικής, καθώς τα Αθηναϊκά φεστιβάλ θα φιλοξενήσουν σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.



Έτσι μετά το αλα Primavera line-up του Plissken Festival το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Ιούνη  πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι και το Ejekt Festival το οποίο γιορτάζει τα 10 χρόνια ύπαρξης και θέλει να το γιορτάσει με  μοναδικό τρόπο. Το Ejekt είχε ανακοινώσει ήδη ότι οι Headliner μπάντα για φέτος θα ήταν οι Kasabian οι οποίοι επιστρέφουν στο φεστιβάλ μετά από 2 χρόνια. Τώρα το φεστιβάλ ανακοίνωσε ότι στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν και οι Darkside το project του σπουδαίου Αμερικανο-Χιλιανού Nicolas Jaar. Ο Jaar θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο μουσικούς της ηλεκτρονικής down-tempo μουσικής και οι Darkside είναι  η live μπάντα που έχει με τον David Harrington με τον οποίον κυκλοφόρησαν το 2013 ένα καταπληκτικό άλμπουμ το ''Psychic''.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ δήλωσαν πως σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα. Τα εισιτήρια του φεστιβάλ, το οποίο θα λάβει χώρα στην πλατεία νερού στο Φάληρο στις 25 Ιουνίου 2014,προπωλούνται στην τιμή των 33 ευρώ (αφού τα 28 άρια είναι sold out) από τα viva.gr και ticketarena.gr.

Αυτό που μας μένει είναι να περιμένουμε με αγωνία την συμπλήρωση του line-up και φυσικά την απάντηση του Rockwave Festival το οποίο κάποτε ήταν το δημοφιλέστερο φεστιβάλ της χώρας.

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου