Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Play Back η εμφάνιση των Red Hot Chilli Peppers στο Super Bowl!!!

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει σχετικά με την Live εμφάνιση των Red Hot Chilli Peppers η οποία μόνο live δεν ήταν όπως αποδείχτηκε.Και αυτό γιατί, όπως αποδεικνύεται τελικά, η εν λόγω εμφάνιση δεν ήταν και τόσο ζωντανή. Το γεγονός επισήμανε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας των Living Colour, Vernon Reid, και επιβεβαίωσε μέσω ανοικτής επιστολής ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea.

O Flea διευκρινίζει κατ' αρχάς ότι τύμπανα, μπάσο και κιθάρες ήταν προηχογραφημένα, ενώ τα φωνητικά ήταν ζωντανά, και επισημαίνει πως ήταν ξεκάθαρο εκ μέρους της διοργάνωσης πως η εμφάνισή τους, εκτός από τα φωνητικά, θα ήταν play back.

Αναφέρει πως δεν έφεραν αντιρρήσεις, καθώς η διοργάνωση δικαιολογημένα δεν θέλει να διακινδυνεύσει στον περιορισμένο χρόνο του ενός τετάρτου τεχνικά προβλήματα, και ότι σκέφτηκαν αρκετά εάν θα έπρεπε να συμφωνήσουν.

Τελικά δέχθηκαν γιατί δεν ήθελαν να αφήσουν την μοναδική ευκαιρία να εμφανιστούν στο Super Bowl να πάει χαμένη και επειδή αγαπούν το football. Το ότι δεν είχαν συνδεδεμένα καλώδια στη κιθάρα και το μπάσο έγινε εσκεμμένα, καθώς δεν ήθελαν να υποκριθούν ότι η εμφάνιση ήταν ζωντανή

Σίγουρα οι διευκρινήσεις των Peppers δεν πείθουν κανέναν αφού δεν είναι η πρώτη μπάντα που της ζητήθηκε κάτι τέτοιο, όμως απ` ότι φαίνεται οι Peppers δεν είχαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και να κάνουν μια εμφάνιση ανάλογη με την ιστορία τους. Στην τελική και μόνο το γεγονός ότι ότι εμφανίζονται σε τέτοιου είδους φιέστες για πολλούς φαν της μπάντας θεωρείται απαράδεκτο.

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου