Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Επιστρέφουν οι Monty Python

Οι Monty Python θα επανενωθούν για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, όπως ανακοίνωσε σήμερα στο BBC ο Τέρι Τζόουνς ένα από τα μέλη του βρετανικού κωμικού συγκροτήματος.

«Θα επανενωθούμε, αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε ένα θεατρικό σόου, είναι αλήθεια», δήλωσε ο Τζόουνς.

Ο Τζον Κλιζ, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Έρικ Άιντλ, ο Τέρι Τζοόυνς και ο Μάικλ Πέιλιν θα δώσουν μια συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στο Λονδίνο στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά τους.

Μόνος απών θα είναι ο Γκρέιαμ Τσάπμαν, το έκτο μέλος των Μόντι Πάιθον που πέθανε το 1989 από καρκίνο.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε πολλά χρήματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ξεπληρώσω την υποθήκη του σπιτιού μου», σημείωσε ο Τζόουνς.

Ο Έρικ Άιντλ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Συνάντηση των Πάιθον σήμερα το πρωί. Ανυπομονώ. Η συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη απ’ ό,τι φαίνεται θα μεταδοθεί απευθείας από το Sky News».

Η τελευταία φορά που οι πέντε κωμικοί είχαν συνεργαστεί ήταν το 1983 στη ταινία «Το νόημα της ζωής», την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Τέρι Τζόουνς.

Οι Μόντι Πάιθον έγιναν γνωστοί με την τηλεοπτική σειρά «Το ιπτάμενο τσίρκο των Μόντι Πάιθον», που μεταδιδόταν από το BBC από το 1969 ως το 1974.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου