Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Live N Roll-Προτάσεις για το Τριήμερο

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε να επιλέξετε πως να περάσετε το τριήμερο που ξεκινάει σήμερα, τσεκάραμε τα καλύτερα event και σας τα παρουσιάζουμε. Οι προτάσεις μας έρχονται καθαρά με βάση την δική μας προτίμηση, καθώς δεν έχουμε καμία σχέση με  τους διοργανωτές ή με τα μαγαζιά στα οποία θα λάβουν χώρα τα προτεινόμενα event. Η πρόταση καθαρά δική μας και η απόφαση καθαρά δική σας. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.



Ξεκινάμε λοιπόν  και σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές και καλές και αν υπήρχε η δυνατότητα θα πηγαίναμε σε όλα.
Αρχίζουμε από την Αθήνα λοιπόν από την οποία επιλέξαμε 3 event που ξεχωρίζουν 
Παρασκευή βράδυ
1) Thee Holy Strangers Live στο θρυλικό Club Αν ( Σολομού 13, Εξάρχια) Οι Τhee Holy Strangers είναι ένα καινούριο πολυσυζητημένο project, αφού η σύνθεσή του αποτελείται από γνωστά, εδώ και χρόνια, ονόματα, στο καινούριο αυτό project συμμετέχει και ο Alex K. – Αλέξης Καλοφωλιάς (Τhe Last Drive, Earthbound)
Παρέα μαζί τους οι Penny Dreadful, Dr Albert Flipout:S One Can Band feat.Mickey Pantelous
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9 το βράδυ και είσοδος για το κοινό είναι 8 ευρώ / Άνεργοι Δωρεάν!!!

2) Green Goblins την Παρασκευή 18/10 Live στο Club Stage στην Λάρισα Ήρας και Φιλίππου 8

Tα live των Green Goblins είναι γνωστά για την ενέργειά τους και κάθε τους εμφάνιση σημάνει συναγερμό στους φαν της μπάντας, οι οποίοι θα φτάσουν στο μέρος της συναυλίας με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Το punk -rock τρίο από την Κατερίνη τα δίνει όλα πάνω στην σκηνή θυμίζοντας τους Motorhead και με τον τραγουδιστή της μπάντας Moocash οργισμένα να ξερνάει τους στοίχους στο κοινό.
Μαζί τους ακόμη οι Wish upon a Star (Athens), With no Severity (Kalampaka) και Wasted Days (Larissa)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η είσοδος είναι 6 ευρώ.



3) Α Place To  Bury Strangers Llive σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Οι εκρηκτικοί A Place To Bury Strangers επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες! Η “πιο θορυβώδης μπάντα της Νέας Υόρκης” θα βρεθεί στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 18/10, Club του Μύλου) και Αθήνα (Σάββατο 19/10, Fuzz Live Music Club), παρουσιάζοντας υλικό από το επερχόμενο 4ο album, καθώς κι από το EP που κυκλοφόρησαν στις 20 Απριλίου (Record Store Day) με τίτλο “Strange Moon”, το οποίο περιέχει διασκευές σε τραγούδια των θρυλικών garage rockers Dead Moon! Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ στο Club του Μύλου στην Θεσσαλονίκη και 23 ευρώ στο Fuzz στην Αθήνα.




4) The Holydrug Couple Live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά μια Χιλιανή psych-rock μπάντα. Για αυτό και η είδηση του ερχομού των The Holydrug Couple στα μέρη μας αυτή την εβδομάδα μας χαροποίησε ιδιαίτερα.
Με αφορμή λοιπόν την εμφάνιση τους στο Six D.O.G.S στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου – σε ένα showcase του Plissken Festival με είσοδο δωρεάν και την επόμενη ημέρα Σάββατο στο Coo στη Θεσσαλονίκη 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου