Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

e-Social: Μια ελληνική ταινία sci-fi

Η ταινία "e-Social" του Σωτήρη Πετρίδη και της Ναταλίας Λαμπροπούλου θα προβληθεί στο Comic-Con International του San Diego, δηλαδή στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικς στον κόσμο!



Το "e-Social" είναι ένα πρωτότυπο ελληνικό sci-fi και τοποθετείται στο 2035, όταν μια νέα τεχνολογία επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργήσουν ολογράμματα των αγαπημένων τους προσώπων μέσα από πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί για αυτούς από τα προφίλ τους στα social media. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, έχοντας χάσει πρόσφατα τον άντρα της, θα αποφασίσει να κάνει το ίδιο, παίζοντας έτσι με τα όρια της τεχνολογίας, της βιοηθικής και της ανατριχίλας!

Η ταινία μεχρι στιγμής έχει αποσπάσει θετικά σχόλια κι έχει γίνει δεκτή σε δώδεκα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ ταινιών, έχοντας μάλιστα κερδίσει κι ένα βραβείο! Σε συνέντευξή του ο σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας, Σωτήρης Πετρίδης, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση της ταινίας, αλλά και στο σημαντικό ρόλο που έπαιξε η καμπάνια crowdfunding για να συγκεντρωθεί ένα μέρος του απαιτούμενου ποσού.

Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου