Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Το Βρετανικό Aptitude ''ξεζούμαρε'' κάποια πολύ γνωστά εξώφυλλα άλμπουμ. Δείτε τι αποκαλύφθηκε!

Στις μέρες μας με τον παροξυσμό που υπάρχει με την επεξεργασία της φωτογραφίας κυρίως λόγο του Instagram στο ίντερνετ κατά καιρούς κυκλοφορούν ορισμένες πολύ έξυπνες ιδέες. Ακριβώς επειδή λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πλέον πως να κόψουμε κάτι από μια φωτογραφία και να το βάλουμε σε μία άλλη ή να τονίσουμε τα πιο ελκυστικά μέρη, να εξαφανίσουμε αντικείμενα κτλ. η δημιουργία μίας αφίσας ή ενός εξωφύλλου έχει πλέον απομυθοποιηθεί.

Δεν είναι όπως παλιά όπου για να γίνουν όλα αυτά χρειαζόσουν τουλάχιστον  να έχεις κάποιο σοβαρό πτυχίο στην γραφιστική συνδυασμένο με κάποιον πανάκριβο εξοπλισμό, όλα γίνονται πολύ εύκολα. Η ιδέα είναι που μετράει. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που κάποια εξώφυλλα από ορισμένα  κλασικά άλμπουμ έχουν μείνει στην ιστορία. Εντάξει και τα mp3 έχουν βάλει το χεράκι τους πολύ δυνατά σε αυτή την ιστορία, φυσικά.
Όπως και να έχει το Βρετανικό γραφείο σχεδιαστών Aptitude είχε την εξαιρετική ιδέα να πάρει ορισμένα εξώφυλλα από κάποια παλιότερα κλασικά άλμπουμ, αλλά και από κάποια άλλα πιο καινούρια, και με την βοήθεια της τεχνολογίας να τα προεκτείνει δείχνοντάς μας τι γινόταν πιο πέρα από την κλασική εικόνα του άλμπουμ που γνωρίζαμε. Το αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν μοναδικό.


                                    Nirvana- Nevermind


 

                         THE BEATLES, ABBEY ROAD


                         

MICHAEL JACKSON, OFF THE WALL




                    FATBOY SLIM- WHY TRY HARDER


                 

               BRUCE SPRINGSTEEN- BORN IN THE U.S.A.





BLUR- PARKLIFE


                                             

                                         ADELE - 19





                           JUSTIN BIEBER- MY WORLD







Πηγή : stereogum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου