Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Απολαύστε τον ταλαντούχο Kurt Cobain σε ένα mixtape που είχε φτιάξει το 1988

Μια κασέτα με επιλογές του 21χρονου τότε Kurt Cobain ήρθε στο φως και μας αποκαλύπτει κάποια πράγματα για το προσωπικό του μουσικό γούστο. Το Dangerous Minds δημοσίευεσε την κασέτα που είχε φτιάξει ο Cobain το 1988 ένα χρόνο δηλαδή πριν από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Nirvana με τίτλο ''Bleach''.


Η κασέτα που φτιάχτηκε με ένα 4-track κασετόφωνο έχει διάρκεια 36 λεπτά και είναι ουσιαστικά ένα κολάζ από διάφορους θορύβους, ήχους και αποσπάσματα από αγαπημένες μουσικές του σπουδαίου καλλιτέχνη, από το ραδιόφωνο και άλλες πηγές. Η κασέτα φέρει τον τίτλο ''Montage Of Heck'' και κατά την διάρκειά της μπορείται να ακούσετε αποσπάσματα από τα παρακάτω κομμάτια : The Jackson Five- ABC', James Brown- 'Hot Pants' και William Shatner- 'Wild Thing'. Και άλλοι πολύ σπουδαίοι μουσικοί συμπεριλαμβάνονται όπως οι : Frank Zappa, Shocking Blue, the Barbarians, και Daniel Johnston, αλλά και πιο κλασικά όπως οι : Simon & Garfunkel, the Beatles, the Velvet Underground, Led Zeppelin, και Sammy Davis Jr.\

Σίγουρα το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο έχει τεράστια αξία για τους φίλους της μπάντας καθώς αναδεικνύει το μουσικό γούστο και τις γνώσεις του 21χρονου μόλις τότε Kurt Cobain σε μια εποχή που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν υπήρχε ακόμη το ίντερνετ!

                     




Πηγή : NME.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου