Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Οι Foo Fighters βαμμένοι αλά Kiss διασκεύασαν live το War Pigs, την ημέρα του Χάλογουϊν και αποθεώθηκαν

Στο Nashville του Τένεσι βράθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι Foo Fighters για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς του HBO, Sonic Highways. Στο συγκεκριμένο επισόδειο οι Fighters θα ηχογραφούσαν το τρίτο κομμάτι από τον καινούριο τους δίσκο το οποίο έχει τον τίτλο ''Congregation''.

'Οπως γίνεται με την ευκαιρία κάθε επισοδείου όπου ταξιδεύει η μπάντα  δίνει και ένα μικρό live σόου  τους φαν της περιοχής, ετσι έγινε και αυτή την φορά. Μάλιστα επειδή αυτή την φορά η εμφάνιση συνέπεφτε με την γιορτή του Χάλογουιν η μπάντα ανέβηκε στην σκηνή με μέϊκ απ τύπου Kiss( όπως βλέπετε και στην παραπάνω φώτο) και στο σετ της που αποτελούταν από τον 26 κομμάτια μέσα σε αποθέωση διασκεύασε το ''War Pigs'' των θρυλικών Black Sabbath. Με την μπάντα πάνω στην σκηνή έσμιξε και ο Zack Brown φίλος και συνεργάτης του Grohl από την εποχή του ''The Grohl Sessions, Vol. 1''.
Παρακάτω μπορείται να δείτε το σχετικό βίντεο τραβηγμένο από την κάμερα ενός φαν. Ενώ για να ακούσετε το καινούριο κομμάτι με τίτλο''Congregation'' πατήστε εδώ.
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου