Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Live n Roll - Τα καλύτερα live της εβδομάδας

Όπως κάθε Τρίτη έτσι και σήμερα επιλέξαμε τα καλύτερα live της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε. Και αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα αλλά και σε καλές τιμές. Δεν ξεχάσαμε αυτούς που δυσκολεύονται οικονομικά  αφού υπάρχουν στην λίστα μας και live τα οποία έχουν και ελεύθερη είσοδο.





1. The Noise Figures  Τετάρτη 20/11 six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)


Rock n Roll με Fuzz κιθάρες και εκρηκτικά τύμπανα το duo από την Αθήνα δίνει τα διαπιστευτήριά του μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό  με ελεύθερο είσοδο, στο πολύ όμορφο s.i.x. d.o.g.s.,μια πολύ καλή επιλογή για το βράδυ της Τετάρτης. Για να μάθετε περισσότερα για τους The Noise Figures πατήστε  εδώ.



2. Primordial (Ireland) +Mael Mordha (Ireland)
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου | Fuzz Club | Αθήνα Σάββατο 23 Νοεμβρίου | Eightball Club | Θεσσαλονίκη
Οι Primordial οι οποίοι ιδρύθηκαν το 1987 και έχουν στο ενεργητικό τους 7 αλμπουμ και 3 ΕΡ τα οποία τους έχουν καθιερώσει ως το καλύτερο συγκρότημα στο είδος του. Η μοναδικότητά τους εκφράζεται με το πάθος και τη δύναμη της μουσικής τους με τα folk στοιχεία να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο απόρροια της κέλτικης κουλτούρας τους. «Σήμα κατατεθέν» του συγκροτήματος είναι ο τραγουδηστής/ στιχουργός και φυσικός ηγέτης, Alan "Nemtheanga", που ειδικά στις live εμφανίσεις τους, τον χαρακτηρίζει η εκφραστικότητά του και το πάθος με το οποίο «ζει» το κάθε τραγούδι, δημιουργόντας στους παρεβρισκόμενους οπαδούς μια αξέχαστη και αξιομνημόνευτη epic/black metal εμπειρία.
Τιμές Εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη : Προπώληση : 18€ (τα πρώτα 100) Ταμείο : 22€
Σημεία Προπώλησης : Ticket House , Nephilim , Stereodisc

Τιμές Εισιτηρίων  για Αθήνα :
Προπώληση : 18€ (τα πρώτα 100) Ταμείο : 22€
Σημεία Προπώλησης : Viva.gr . Public , Seven Video Spots



3. The Lucid Dream (UK)+ My Drunken Haze (GR)
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου s.i.x. d.o.g.s.  (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Σάββατο 23 Νοεμβρίου Club Stage (Ήρας και Φιλίππου, Λάρισα)
Φανταστείτε την εικόνα.. πρωινή ομίχλη, σκιές μπερδεμένες στους υγρούς καπνούς και την θολή ατμόσφαιρα. Μετατρέψτε την εικόνα τώρα σε ήχο και θα βρείτε τους Lucid Dream. Fuzzed και reverbed κιθάρες, μαζί με τα κρουστά και το αδιάλειπτο, υπόκωφο μπάσο, και τα ψυχεδελικά φωνητικά συνθέτουν το περιβάλλον σου στο ψυχοτρόπο ταξίδι που θα ζήσεις ακούγοντάς τους.

Οι Lucid Dream σχηματίστηκαν το 2008 στο Carlisle της Βορειοδυτικής Αγγλίας και το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς συμμετέχουν στην συλλογή της Dead Young Records [‘Dead Young Club Vol. 1’] με το κομμάτι ''I Got The Devil'' κερδίζοντας θετικές συγκρίσεις με τους Suicide και τους Jesus and Mary Chain.
Οι My Drunken Haze θα εμφανιστούν μόνο στην Αθήνα και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και στα δυο live.



4. Yeah!  
Floral (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια)
Μετά τα επιτυχημένα, sold out περσινά τους live, τη νέα σύνθεση, τα νέα τραγούδια και τη νέα φρέσκια τους διάθεση, οι Yeah! με τον αυθεντικό σκληρό, rock ήχο τους, είναι πάλι εδώ.
Την Παρασκευή 22 Νοέμβρη, κουρδίζουν, γκαζώνουν και ανεβαίνουν πάλι στην καυτή σκηνή του Floral.
Είσοδος Ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου