Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Τhee Holy Strangers - Fiery Roads

Οι Τhee Holy Strangers είναι ένα καινούριο πολυσυζητημένο project, αφού η σύνθεσή του αποτελείται από γνωστά, εδώ και χρόνια, ονόματα και συγκεκριμένα είναι οι
Alex K. – Αλέξης Καλοφωλιάς (Τhe Last Drive, Earthbound)T-Nick – Νίκος Φυσάκης (Dustbowl)John Hardy – Γιάννης Χουστουλάκης (Dustbowl)
Virgil Kane – Τάσος Παλαιλόγος (Dream Long Dead, ex-Down ‘n’ Out, 700 Machines)
Costas C. a.k.a. Digital Alkemist (Night On Earth, ex- Nightstalker, Blend Sextet, Allison)
Φλώρα Ιωαννίδη (ex-Make Believe, Ludmilla)Τζένη Καπάδαη (ex-Expert )

To «Fiery Road» που είναι το πρώτο τους κομμάτι ,συνοδεύεται από ένα απολαυστικό βίντεο. Θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε βινύλιο 45 στροφών από  την  Fractal Press. Υπεύθυνος για την παραγωγή του σινγκλ και τον συνολικό ήχο της μπάντας είναι ο Δημήτρης Παπαναγιώτου (Jim Spliff).

Το βίντεο γυρίστηκε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο του 2013, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Πανόπουλου και με βασικούς συντελεστές τους Γιάννη Δημητρά (Διεύθυνση φωτογραφίας), Μορφούλα Γαλοπούλου (Οργάνωση παραγωγής) και Πύρρο Μάγγο (ηθοποιός). Είναι μια ευγενική προσφορά της ομάδας των κινηματογραφιστών προς το συγκρότημα, ένα ακόμη μικρό θαύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλα τα μικρά δημιουργικά θαύματα που συμβαίνουν στις διαλυτικές εποχές που ζούμε.

Οι Thee Holy Strangers εμφανίζονται στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) στις 18 Οκτωβρίου στο φεστιβάλ του Fractal Press, μαζί με τους Penny Dreadful και τον Mickey Pantelus. Ώρα έναρξης 09:00 μ.μ., είσοδος 8 ευρώ.
Για να δείτε το πρώτο βίντεο πατήστε στο παρακάτω link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου