Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Απεβίωσε o πρώην ντράμερ των Megadeath, Nick Menza!

 Άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλασσε το 2016, καθώς ο θρυλικός ντράμερ των Megadeath, Nick Menza, φάινεται να απεβίωσε χθες σε ηλικία μόλις 51 ετών.
Την είδηση επιβεβαίωσε δυστυχώς με ένα tweet που έκανε, ο Dave Mustaine. Περισσότερες λεπτομέρειες, για τα αίτια θανάτου του Nick Menza, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.




Ο Nick Menza είναι αμερικανός και γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1964 είναι μουσικός στη Γερμανία. Ο Μένζα ήτανε στην αρχή τεχνικός τυμπάνων του ντράμερ των Megadeth, Τσακ Μπέλερ. Όταν ο Μπέλερ αρρώστησε, ο Μένζα τον αναπλήρωσε για κάποιες εμφανίσεις του συγκροτήματος, ενώ έγινε μόνιμο μέλος τους το 1989. Μαζί ηχογράφησαν μία σειρά από επιτυχημένα άλμπουμ όπως το "Rust In Peace", το "Countdown to Extinction", το "Youthanasia" και το "Cryptic Writings". Όλα τα άλμπουμ έγιναν πλατινένια στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Megadeth αναγνωρίστηκαν ως ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του είδους. Το 1998, απολύθηκε από το συγκρότημα όταν αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση για όγκο στο γόνατο του, με τον Ντέιβ Μαστέιν να προσλαμβάνει τον Τζίμι ΝτεΓκράσο στη θέση του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου