Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ακούστε το καινούριο κομμάτι των Offspring με τίτλο ''Coming For You''!

Για τους Offspring πολλά λόγια δεν χρειάζονται αφού έχουν ήδη 31 χρόνια στην πιάτσα. Αγαπημένη μπάντα των 90`s (όχι δική μου), οι Offsrping είναι αυτοί που παρέα με τους Green Day και τους Rancid χρεώνονται το τεράστιο ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε ξανά για το punk rock την δεκαετία του 90.
Έχοντας πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως (με αποκορύφωμα το Smash του 1994 που πούλησε 20)οι Offspring θεωρούνται ως μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά punk rock μπάντες.

Όλα αυτά τα χρόνια η μπάντα, αν και  η επιτυχία έσβησε, δεν σταμάτησε να περιοδεύει και να βγάζει δίσκους με συνέπεια. Την επιτυχία του παρελθόντος είναι μάλλον πολύ δύσκολο να την ξαναπετύχει αφού από την μπάντα λείπει πλέον εκείνη η φρεσκάδα και η εκρηκτικότητα που την είχα κάνει τόσο δημοφιλή στους νέους της δεκαετίας του 90. Παρ όλα αυτά η μπάντα δεν σταματάει να γράφει αυτό που αγάπησε, το γαμημένο το πανκ ροκ δηλαδή και έτσι φυσικά η καινούρια δουλειά που είναι ουσιαστικά ένα single με τίτλο Coming For You κυμαίνεται στα ίδια που μας έχει συνηθίσει. Το καινούριο κομμάτι  αν και ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει χιτ στην εποχή μας, δεν είναι άσχημο, απλά έχουμε ακούσει το ίδιο από τους Offspring άπειρες φορές. Κανένας δεν ξέρει ακόμη αν το Coming For You είναι ο προπομπός του 10ου άλμπουμ της ιστορικής μπάντας, αλλά είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της μπάντας (που δεν είναι λίγοι φυσικά) θα το απολαύσουν.

           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου