Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οι Drenge συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν - Ακούστε το καινούριο single

Τα ''αγόρια'' (Η μπάντα πήρε το όνομά της από την δανέζικη λέξη ''drenge'' που σημαίνει αγόρια) δεν είναι άλλοι από τα δυο αδέρφια Eoin (κιθάρα, φωνητικά)  και Rory Loveless (τύμπανα).
Με σαφέστατες τις επιρροές από το grunge της δεκαετίας του 90, η συγκεκριμένη μπάντα με είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας κυκλοφορίας της το 2013. (Drenge- Drenge 2013). Ακούγοντας το πρώτο άλμπουμ στο οποίο υπήρχαν σαφώς και αρκετά blues στοιχεία, είχα υποκλιθεί στον ήχο της μπάντας και ιδιαίτερα με είχε εντυπωσιάσει η παραγωγή στα τύμπανα του Rory που έδινε όλη την ενέργεια στα κομμάτια του πρώτου δίσκου.

Έτσι λοιπόν ενάμιση χρόνο μετά η μπάντα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας της το οποίο θα έχει τον τίτλο  ''Undertow''. Η ανακοίνωση του καινούριου δίσκου συνοδεύεται με την κυκλοφορία του πρώτου single του We Can Do What We Want, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω και στο οποίο σε μια σαφώς πιο punk προσέγγιση η κιθάρα είναι που παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εκτελώντας μια ροκ εν ρολ μελωδία στο βασικό της ριφ, που θυμίζει λίγο τους New York Dolls και προσπαθεί να βγάλει την ενέργεια των Motorhead, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για το επερχόμενο άλμπουμ και γιατί όχι και για κάποιο live.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου