Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρες... Ποιες καινούριες σειρές θα δούμε το 2015 (Μέρος Α')

Καινούριος χρόνος, καινούριου στόχοι αλλά και καινούριες σειρές. Όπως θα δείτε και παρακάτω για μια ακόμα χρονιά θα επικρατήσει το δράμα στις τηλεοράσεις μας, έχοντας πολλές αλλά και αρκετά δυνατές θα λέγαμε αστυνομικές - δραματικές σειρές. Εμείς όμως σας προτείνουμε και τέσσερις κωμωδίες (σε γενικά πλαίσια πάντα μιλώντας με τον όρο κωμωδία) και ελπίζουμε να σπάσουν τη ''γρουσουζιά'' που επικρατεί τις τελευταίες χρονιές και να τις δούμε με δεύτερη σεζόν. Το 2015 μπήκε λοιπόν και εμείς εδώ στη Σεροτονίνη σας παρουσιάζουμε τις δέκα πρεμιέρες που μας τράβηξαν την προσοχή...



''EMPIRE'' 

Μουσικό δράμα
7 Ιανουαρίου από το FOX 

Μετά την γνωστοποίηση ότι έχει 3 χρόνια ζωής (more or less), o μεγιστάνας της hip-hop & rap Lucious Lyon (που υποδύεται ο Terrence Howard, υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ το 2006 για την ερμηνεία του στην ταινία "Hustle & Flow") πρέπει να αποφασίσει ποιος από του τρεις γιους του θα κληρονομήσει την εταιρεία. Με μουσική επένδυση από τον Timbaland.








''TOGETHERNESS''

Κωμική σειρά
11 Ιανουαρίου από το HBO

H σειρά ακολουθεί ένα δυσλειτουργικό ζευγάρι τον Brett και τη Michelle, οπού μετά από δέκα χρόνια γάμου έχουν έρθει και αυτοί αντιμέτωποι τη ρουτίνα και την ανία και με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να επαναφέρουν την ''φλόγα''. Το ζευγάρι υποδύονται οι Mark Duplass και Melanie Lynskey, μαζί του θα δούμε επίσης την Amanda Peet τη ''γεροντοκόρη'' αδερφή της Michelle και τον Steve Zissis έναν φίλο-ηθοποιό.






''12 MONKEYS''

Επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου
16 Ιανουαρίου από το NBC

Βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 1995, η σειρά ακολουθεί τον James Cole (Aaron Stanford) που ταξιδεύει στο χρόνο πηγαίνοντας από το έτος 2043 στο σήμερα, προκειμένου να σταματήσει την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου ιού από την αινιγματική οργάνωση γνωστή ως ''Στρατός των Δώδεκα Πιθήκων'' όπου κόστισε το θάνατο του 93,6% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο Cole θα έχει στο πλευρό την ιολόγο Cassandra Railly (Amanda Schull) και την ιδιοφυΐα των μαθηματικών με κάποια ζητήματα ίσως, Jennifer Goines (Emily Hampshire).






''BACKSTROM''

Αστυνομοδραματική κωμωδία θα λέγαμε
22 Ιανουαρίου από το FOX

Η σειρά είναι βασισμένη στη σουηδική σειρά βιβλίων από τον εγκληματολόγο και συγγραφέα Leif G. W. Persson και στη θέση του executive producer θα δούμε τον Hart Hanson από το ''Bones''. Ο Everett Backstrom (Rainn Wilson, γνωστό από το The Office) είναι ένας παχουλός, προσβλητικός και οξύθυμος ντετέκτιβ με αυτοκαταστροφικές τάσεις, μέλος μιας ομάδας εκκεντρικών εγκληματολόγων όπου αναλαμβάνει μια πολλή περίεργη υπόθεση.







''BETTER CALL SAUL''


Δραματική μαύρη κωμωδία 
8 Φεβρουαρίου από το AMC

Τον Saul Goodman (Bob Odenkirk) τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Breaking Bad οπού τον είδαμε στον ρόλο δικηγόρουΣτο spin-off αυτό θα εστιάσουμε στη ζωή αυτού του μικρο-δικηγόρου έξι χρόνια πριν μπει στη ζωή του ο Walter White και Jesse Pinkman. Με υποθέσεις όμως που αφορούν την εποχή πριν και μετά του Heisenberg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου