Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Τα φιλαράκια δώδεκα χρόνια μετά συναντούν το Big Bang Theory

Τα φιλαράκια δεν είναι μια τυχαία σειρά. Λατρεύτηκε όσο λίγες και άφησε εποχή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμη βλέπουν την σειρά, ενώ η τηλεόραση ανελλιπώς δείχνει επαναλήψεις τα σαββατοκύριακα παρ` όλο που η σειρά έχει τελειώσει εδώ και 12 χρόνια.
Λογικό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια οι φήμες για ένα reunion δεν σταματούν. Η αλήθεια είναι ότι οι συντελεστές της σειράς το έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα γίνει ποτέ αυτό είτε ως καινούρια επεισόδια είτε ως κάποια ταινία, αλλά κάθε χρόνο καινούριες φήμες ακούγονται.
Όπως και να έχει ένα μικρό reunion έγινε αφού οι ηθοποιοί της σειράς παρευρέθηκαν όλοι (εκτός από τον Mathew Perry, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράταση 'The End of Longing' στο Λονδίνο) σε μια εκδήλωση προς τιμήν του σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους. Εκεί έκατσαν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι με αφορμή ένα επετειακό επεισόδιο - αφιερωμένο στο σκηνοθέτη, το οποίο αναμένεται να προβληθεί μέσα στο Φεβρουάριο του 2016...
 Μάλιστα στην εκδήλωση οι ηθοποιοί της σειράς φωτογραφήθηκαν παρέα με τους ηθοποιούς  από μια άλλη πολυαγαπημένη κωμική σειρά, του The Big Bang Theory. H παρακάτω φωτογραφία μαρτυρά το γεγονός....  υγ: Μεγάλη απώλεια από την φωτό και ο Kunal Nayyar (Ραζ Κουθραπάλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου