Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρες... Ποιες καινούριες σειρές θα δούμε το 2015 (Μέρος B')

''SECRETS AND LIES''

Αστυνομικό δράμα
1 Μαρτίου από το ABC

Το δράμα βασίζεται σε σειρά της Αυστραλίας με το ίδιο όνομα και ακολουθεί τη ζωή του Ben Garner (Ryan Phillippe), ενός οικογενειάρχη και ήσυχου ανθρώπου που ανακαλύπτει το νεκρό σώμα του νεαρού γιου των γειτόνων του στο δάσος και γίνεται ο κύριος ύποπτος του δυστυχήματος αυτού.
Ο Ben συνεργάζεται μαζί με την ντετέκτιβ Andrea Cornell (Juliette Lewis) στην αναζήτηση του πραγματικού δολοφόνου προκειμένου να καθαρίσει το όνομά του βγει η αλήθεια στο φως.






''THE LAST MAN ON EARTH''

Φουτουριστική κωμωδία
1 Μαρτίου από το FOX

Ο Phil Miller (Will Forte, δημιουργός και πρωταγωνιστής) είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη το έτος 2022. Εδώ τον παρακολουθούμε στην αναζήτηση του σε όλο το USA για τυχόν επιζήσαντες μετά από ένα άγνωστο γεγονός που εξαφάνισε των πληθυσμό της Γης, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας του και τους συναδέλφους του στην τράπεζα όπου εργαζόταν.






''BATTLE CREEK''

Αστυνομικό δράμα
1 Μαρτίου από το CBN

H σειρά θα ακολουθεί την αταίριαστη συνεργασίας ενός αστυνομικού (Dean Winters στο ρόλο του ντετέκτιβ Russ Agnew) και ενός πράκτορας του FBI (Josh Duhamel στο ρόλο του Special Agent Milton Chamberlain) στο Battle Creek του Michigan. Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τον Vince Gilligan δέκα χρόνια πριν. 

(To επίσημο trailer δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη το παρακάτω βίντεο είναι το μόνο που κυκλοφορεί)






''AMERICAN CRIME''

Αστυνομικό δράμα
5 Μαρτίου από το ABC

Η σειρά θα επικεντρωθεί σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, όπως τα ναρκωτικά, τις φυλετικές διακρίσεις, τις διάφορες κοινωνικές τάξεις και την πολιτική των δύο φύλων. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια δολοφονία και την επακόλουθη δίκη όπου αντανακλά όλα τα παραπάνω.

 



''WAYWARD PINES''

Αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου 
14 Μαρτίου από το FOX

Ο Ethan Burke ένας πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών (Matt Dillon) πηγαίνει στο Wayward Pines, του Idaho για να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων που έχουν εξαφανιστεί. Σύντομα όμως καταλαβαίνει πως ενδέχεται να μην μπορέσει να φύγει από την πόλη αυτή ζωντανός. Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα "Pines" του Blake Crouch και παραγωγή του γνωστού M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, και Signs).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου