Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Αργύρης των Nightstalker μιλάει για πέντε από τα αγαπημένα του τραγούδια.


   Πόσες φορές έτυχε να αναρωτηθείτε, ποιοι είναι οι αγαπημένοι δίσκοι των αγαπημένων μου συγκροτημάτων; Ποια να είναι τα αγαπημένα τραγούδια των αγαπημένων μου κιθαριστών ή τραγουδιστών; Τι ακούνε και ποιον θαυμάζουν;
Έχοντας κι εμείς τα ίδια ερωτήματα με εσάς, κάνουμε το εξής απλό: τους ρωτάμε για τα αγαπημένα τους τραγούδια. Από σήμερα, η Σεροτονίνη εγκαινιάζει αυτή την καινούργια στήλη στην οποία κάθε εβδομάδα οι αγαπημένες μας μπάντες (και όχι μόνο) θα μας ανακοινώνουν πέντε από τα αγαπημένα τους τραγούδια.

   Ξεκινάμε λοιπόν φιλοξενώντας έναν τύπο που αξίζει το σεβασμό της rock ‘n’ roll κοινότητας της χώρας (και όχι μόνο) όσο λίγοι. Ο Αργύρης των Nightstalker μας μιλάει για πέντε από τα αγαπημένα του τραγούδια.



Electricity - Captain Beefheart
   Γιατί πολλές φορές έχω αισθανθεί ότι είμαστε ηλεκτρικοί καβαλάρηδες, σύγχρονοι καουμπόηδες που σε κάθε πόλη που πάμε ψάχνουμε τον ηλεκτρισμό.

                             


 Mummy what's a funkadelic - Funkadelic 
   Ο ίδιος ο Clinton έλεγε ότι δεν ήξεραν τίποτα για το funk -αφού ονομάστηκε funk μετά τους funkadelic - απλώς μάζευαν όσους πιο πολλούς ενισχυτές μπορούσαν για να παίζουν όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Τhat's a kind of rock.

                             




 The chase is better than the catch - Motorhead. 
Lemmy. Tίποτα άλλο. 

                             




Trouble coming every day - Frank Zappa 
   O τύπος εκτός του ότι ήταν ιδιοφυΐα, είχε παίξει από το '65 όλη τη γκάμα της μουσικής. Οι δε στίχοι του είναι πάντα εφήμεροι. Ο άνθρωπος μάλλον μας κορόιδευε όλους. Ο Ζappa δεν πέθανε, κρύβεται. 

                               





Down in the hole - Tom Waits 
   Δεν πιστεύω στον Θεό, πιστεύω στον Tom Waits. Και όταν αυτός λέει πρέπει να κρατήσεις το διάβολο μέσα στην τρύπα, μιλάει σοβαρά. "Όποιος δεν αντέχει τα ναρκωτικά, ξεπέφτει στην πραγματικότητα."

                             











Nightstalker's links:
www.nightstalkerband.com/
www.facebook.com/pages/Nightstalker-Official

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου