Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Batman vs Superman η ταινία!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που από παιδιά ακόμη μάλωναν για το ποιανού ο αγαπημένος σούπερ ήρωας είναι ισχυρότερος. Το αιώνιο δίλημμα Σούπερμαν ή Μπάτμαν λίγο πολύ έχει απασχολήσει μικρούς μεγάλους χωρίς ποτέ κάποιος να μπορεί να δώσει πειστική απάντηση. Οι δυο ήρωες που πρωτοεμφανίστηκαν την δεκαετία του 30, έχουν κάνει τα πάντα. Ξεκίνησαν ως κόμικ έγιναν ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κούκλες για μικρούς και μεγάλους, αποκριάτικες στολές, πετσέτες, σεντόνια και γενικά ότι άλλο βάζει ο νούς μας για το σούπερ δίδυμο. 

Την απάντηση για το ποιός είναι ο ισχυρότερος ανέλαβε να δώσει η Warner bros σε συνεργασία με την DC Comics. Όπως ανακοίνωσαν την περασμένη βδομάδα στο φεστιβάλ Comic Con, σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια ταινία στην οποία οι δυο σούπερ ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι. Λεπτομέρειες για το θέμα της ταινίας δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, όμως έγινε γνωστό ότι την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Zack Snyder (300, Watchmen, Dawn of the Dead κτλ.) ενώ το σενάριο θα γράψουν από κοινού ο Zack Snyder με τον David S. Goyer. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν οι ηθοποιοί : Henry Cavill (Clark Kent / Kal-El / Superman), Amy Adams ( Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Laurence Fishburne ( Perry White) και Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) ενώ φήμες αναφέρουν ότι οι παραγωγοί έχουν σκοπό να ρίξουν και την Wonder Woman στην ταινία και ότι ήδη γίνονται οντισιόν.

Tα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το 2014 ενώ η ταινία υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2015. 
Υπομονή λοιπόν περίπου δυο χρόνια για την μεγάλη σύγκρουση και ως τότε το ερώτημα θα συνεχίσει να πλανάται : Σούπερμαν ή Μπάτμαν εσείς τι λέτε ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου