Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Μanraze- ''I Surrender''. Οι Def Leppard συναντάνε τους Sex Pistols

Οι Manraze  (Alternative-rock/Post-grunge) κυκλοφορούν την δεύτερη δουλειά τους, το EP με τίτλο ''I Surrender''. Oι ManRaze για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα τρίο από το Λονδίνο που αποτελείται από γνωστά ονόματα του χώρου, και συγκεκριμένα το συγκρότημα αποτελείται από τους μουσικούς  Phil Collen (κιθάρα, φωνητικά) ο Phil είναι και ο κιθαρίστας των Def Leppard, ο Simon Laffy (μπάσο, φωνητικά) ο οποίος ήταν μαζί με τον Phil και στο προηγούμενο project του, τους Girl, και τέλος ο ντράμερ των  Sex Pistols, Paul Cook .

To καινούριο τους EP το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου θα είναι η δεύτερη δουλειά του συγκροτήματος αφού είχε προηγηθεί το PunkFunkRootsRock, άλμπουμ το 2011.

Ο Collen έχει δηλώσει στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone,  ότι όλο το concept των Manraze πάντα έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε και αυτό σημαίνει και μια σχετική ποικιλία ειδών στην μουσική τους.
Το ''Ι Surreneder'' αντιπροσωπεύει αυτήν την ποικιλία. Μου έχουν πεί ότι οι Μanraze μοιάζουν με μια μίξη των Police, Pink Floyd, Sex Pistols και Def Leppard, και αυτό το πήρα ως κομπλιμέντο.''

Για να ακούσετε το ''I Surrender'' πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου