Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Νεκρός ο ηθοποιός Robin Williams, για αυτοκτονία κάνουν λόγο οι αρχές!

O βραβευμένος με Όσκαρ  ηθοποιός/κωμικός αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Tiburon στην βόρεια Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές το άψυχο σώμα του ηθοποιού βρέθηκε μέσα στο σπίτι του. Ο ηθοποιός ήταν αναίσθητος και δεν ανέπνεε κάτι που έκανε τον Ιατροδικαστή να κάνει μια πρώτη εκτίμηση πως πρόκειται για θάνατο που προήλθε απο ασφυξία.


Τελευταία φορά που είδε κάποιος τον ηθοποιό ζωντανό ήταν την Κυριακή το βράδυ στις 10. Τελευταία ο Robin αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα αλκοολισμού. ( την δεκαετία του 80 είχε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και την κοκαίνη όμως τα τελευταία 20 χρόνια ήταν ''καθαρός'').

Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ηθοποιού ήταν
στο ζωολογικό πάρκο του Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο όταν επισκέφτηκε την μικρή μαϊμού που ονόμασε Robin το πάρκο προς τιμή του.





Η σύζυγος του ηθοποιού Susan Schneider δήλωσε σχετικά : '''Εχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλο, την στιγμή που όλος ο κόσμος έχασε έναν απο τους πιο αγαπημένους του καλλιτέχνες, αλλά και έναν απο τους πιο όμορφους ανθρώπους. H καρδιά μου ράγισε..''


Αργότερα την Δευτέρα το βράδυ η κόρη του ηθοποιού Zelda αποχαιρέτισε τον πατέρα της στο Twitter με ένα απόσπασμα του Γάλλου συγγραφέα  Antoine de Saint-Exupery





O Robin Williams ήταν γεννημένος στις 21 Ιουλίου του 1951 και απεβίωσε στις 11 Αυγούστου του 2014 σε ηλικία 63 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου