Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Οι Kraftwerk στην Αθήνα

Οι Kraftwerk έρχονται στις 3 Μαρτίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Tae Kwon Do προκειμένου να παρουσιάσουν το 3D οπτικοακουστικό τους θέαμα.Η συναυλία στην Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 3D Concerts περιοδείας τους, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: θα αποτελέσει μοναδική εμπειρία για όσους παρευρεθούν, αφού με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας (με τη χρήση projections, φωτισμού, ειδικών στολών που θα φορούν τα μέλη του συγκροτήματος), το κοινό θα βρεθεί κυριολεκτικά δίπλα στους καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας τη μουσική τους σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον. Ένα σπάνιο θέαμα από μία μπάντα που από το ξεκίνημα της πορείας της κοιτούσε στο μέλλον - και πολλές φορές το δημιουργούσε. Το show θα διαρκέσει δύο ώρες και θα είναι γεμάτο από τις διασημότερες συνθέσεις των Kraftwerk. Στην είσοδο, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα παραλαμβάνουν τα ειδικά 3D γυαλιά (με το λογότυπο του συγκροτήματος και το artwork της περιοδείας), τα οποία θα κρατήσουν ως αναμνηστικό μετά την παρακολούθηση της συναυλίας.


Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί. Οι τιμές τους θα είναι οι εξής:

35 ευρώ (όρθιοι) / 42 ευρώ (καθήμενοι) στην πρώτη φάση της προπώλησης (για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων)

37 ευρώ (όρθιοι) / 47 ευρώ (καθήμενοι) στην κύρια φάση της προπώλησης

40 ευρώ (όρθιοι) / 52 ευρώ (καθήμενοι) στο ταμείο

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου