Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Καινούριος δίσκος του Johny Cash!!!

Σας φαίνεται σαν φάρσα και όμως είναι αλήθεια. Τον ερχόμενο Μάρτιο πρόκειται να κυκλοφορήσει το ''χαμένο'' άλμπουμ του τεράστιου Johny Cash με τίτλο ''Οut Among The Stars'' όπως μετέδωσε το πρακτορείο Associated press. 

Το άλμπουμ είχε ηχογραφηθεί την περίοδο 1981-84 όμως δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ απο την τότε δισκογραφική  του Cash την Columbia. Όταν αργότερα ο τραγουδιστής έφυγε από την εταιρία το άλμπουμ φάνηκε να πήγε χαμένο. Όμως για καλή μαε τύχη η γυναίκα του Κας, June Carter Cash είχε κρατήσει τις κασέτες της ηχογράφησης. Έτσι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τώρα δέκα χρόνια μετά από τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή και πάνω από 30 χρόνια μετά την ηχογράφησή του.

 Ο γιός της οικογένειας John Carter Cash δήλωσε σχετικά ότι ''Ποτέ δεν πετούσαν τίποτα, κρατούσαν τα πάντα από την ζωή τους. Είχαν αρχείο που είχε μέσα από τις γνήσιες ταινίες του τηλεοπτικού σόου του Κας, The Johny Cah Show, μέχρι οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε όπως μια σέλα καμήλας που τους είχε κάνει δώρο ο πρίγκηπας της Σαουδικής Αραβίας.''

Tο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου και θα περιέχει 12 κομμάτια που δεν έχουν ξανακουστεί. Από ότι φαίνεται ο τεράστιος καλλιτέχνης συνεχίζει και απο τον τάφο να μας κάνει πλάκα και να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου