Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Οι Radiohead 18 Αυγούστου στην Ελλάδα - Δείτε τιμές και αγοράστε εισιτήρια!

Από ότι φαίνεται τελικά η μεγάλη επιθυμία των πολυπληθών φίλων της βρετανικής μπάντας θα γίνει πραγματικότητα, αφού οι Radiohead τελικά ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι θα κάνουν μια ζωντανή εμφάνιση και στη χώρα μας.
Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου και αυτό που είναι το παράξενο στην υπόθεση είναι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία, αφού δεν θα είναι σε κανέναν από τους γνωστούς συναυλιακούς χώρους που έχουμε συνηθίσει. Η συναυλία των Radiohead είναι προγραμματισμένη να γίνει στο δημοτικό στάδιο των Σερρών! (Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία)


Στις 18 Απριλίου λοιπόν στο δημοτικό στάδιο Σερρών, το οποίο είναι χωρητικότητας 3.000 ατόμων, στις 9 μισή το βράδυ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. Μάλιστα η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός έχει εκδώσει μια σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ΄ότι είναι πολύ χαρούμενη που το μεγάλο γεγονός θα λάβει χώρα στο γήπεδο της.

Τα εισιτήρια που έχουν βγει στην προπώληση και οι τιμές τους ξεκινάνε στα 50 ευρώ, ενώ τα VIP που θα στηθούν στο χώρο του κυλικείου του δημοτικού σταδίου, θα κοστίζουν 65 ευρώ.

Μάλιστα στην επίσημη σελίδα της μπάντας υπάρχει και μια δήλωση του τραγουδιστή της μπάντας Thom Yorke, ο οποίος δηλώνει ότι είναι πολύ χαρούμενος που ξεπεράστηκαν όλα τα αγκάθια για να γίνει η συγκεκριμένη συναυλία και έτσι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την παραδοσιακή μπουγάτσα Σερρών.


Άντε και καλό μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου