Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλες πιθανότητες για prequel του Sons Of Anarchy με τον Brad Pitt να πρωταγωνιστεί!


Ο Charlie Hunnam μίλησε για τα σχέδια που υπάρχουν για να υπάρξει ένα prequel της τηλεοπτικής σειράς που τόσο αγαπήθηκε, τους Sons Of Anarchy, όπου πιθανότατα θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt.


O δημιουργός της σειράς Kurt Sutter πρόσφατα επιβεβαίωσε πως ελπίζει στο να φτιάξει μια σειρά Sons Of Anarchy prequel. (δηλαδή ουσιαστικά μια σειρά προοίμιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής) Το Sons Of Anarchy που μας διηγήθηκε τις περιπέτειες μιας καλιφορνέζικης συμμορίας μοτοσικλετιστών, είχε ολοκληρωθεί το 2014 μετά από 7 πολύ επιτυχημένες σεζόν.

Ο Charlie Hunnman που είχε υποδυθεί τον Τζαξ Τέλερ στην σειρά είχε δηλώσει στο Men`s Journal ότι θα λάτρευε να έβλεπε ένα prequel της σειράς και συμπλήρωσε πως ο Κερτ (Kurt Sutter) προσπαθεί να το πραγματοποιήσει. είπε ακόμη πως διάβασε ότι ο Brad Pitt θα υποδυθεί τον πατέρα του, John Teller και αναρωτήθηκε ο ίδιος πόσο γαμάτο θα ήταν αυτό αν γινόταν.

Για την πιθανότητα του να γίνει το prequel ο Hunnman είπε ακόμη : ''Δεν είμαι σίγουρος πότε θα συμβεί αυτό γιατί από ότι ξέρω ο Κερτ δουλεύει πάνω σε κάτι άλλο αυτή την στιγμή. Επίσης δεν ξέρω αν θα με χρειαστεί και πάλι σε κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον αγαπώ αν και η αλήθεια είναι ότι η συνεργασία μας ήταν δύσκολη γιατί και οι δυο είμαστε τρελάρες. (''crazy fucks'' δήλωσε κατά λέξη) ο Κερτ και εγώ ποτέ στην ουσία δεν πιαστήκαμε στα χέρια , αλλά πολλές φορές κοντέψαμε. Πάντα υπήρχε κάποιος από την ασφάλεια για να μας χωρίσει.''

O Kurt Sutter, τέλος, δήλωσε ότι το prequel θα ξεκινάει πίσω από τον πόλεμο του Βιετνάμ  και θα περιοριστεί σε 10 - 12 επισόδεια.







Πηγή : NME.com

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου