Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Οι Chromatics επέστρεψαν διασκευάζοντας Cindy Lauper - Σύντομα ο καινούριος δίσκος της μπάντας

Οι Chromatics ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται. Κατάγονται από το Πόρτλαντ και δημιουργήθηκαν το 2001. όταν το 2007 μεταπήδησαν στην Italians Do It Better κυκλοφόρησαν το Night Drive με το οποίο έγιναν ευρύτερα γνωστοί.
Κομμάτια όπως το Night Drive   το Running Up The Hill  αλλά και το εξαιρετικό Tick Of The Clock  ήταν κάποια από τα χιτάκια του δίσκου. Όταν αργότερα τα τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκαν ως soundtrack στην εκπληκτική ταινία  του  Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, το Drive, η φήμη της μπάντας εκτινάχτηκε. (Ακόμα και τώρα όταν θυμάμαι τον Ράιαν Γκόσλινγκ, σε σκηνή της ταινίας, να μπαίνει να οδηγήσει ενώ ακούγεται το Tick Of The Clock ανατριχιάζω). Δεν θα μπορούσα να μην μνημονεύσω φυσικά και από το επόμενο άλμπουμ της μπάντας, το Kill For Love την εξαιρετική διασκευή στο καταπληκτικό κομμάτι του Neil Young το Hey Hey My My (Into The Black). Οι Chromatics πήραν το κομμάτι και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο έκαναν ένα υπέροχο κομμάτι που μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ!

Και ενώ οι Chromatics ετοιμάζονται  υποτίθεται, σε άγνωστη ημερομηνία ακόμη, ότι θα κυκλοφορήσουν τον καινούριο τους δίσκο, αύριο θα κυκλοφορήσουν ένα πρώτο Maxi single του δίσκου. Το Maxi single θα περιέχει διάφορες διασκευές που έκανε η μπάντα στο πολύ γνωστό κομμάτι της Cindy Lauper, το ''Girls Just Wanna Have Fun''. Μάλιστα ως ένα πρόγευμα η μπάντα από το Όρεγκον έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα δυο από τις διασκευές που θα περιέχονται στο Maxi single. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις δυο διασκευές ...

             




             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου