Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Απλό πυροτέχνημα ή μπαντάρα από τις λίγες? Οι Savages έχουν την ''Απάντηση'' (δείτε και ακούστε το καινούριο single)

Για τις Savages τι να πει κανείς. Όταν το 2013 κυκλοφόρησαν το Silence Yourself  μέσω της Matador Records όλοι τις αποθεώσαμε. Τα post punk κορίτσια από το Λονδίνο είχαν καταφέρει να μας χαρίσουν έναν δίσκο αριστούργημα που δεν χορταίναμε να ακούμε και που ακόμα και τώρα σχεδόν τρία χρόνια μετά, τον ακούμε και συνεχίζουμε να παίζουμε τα κομμάτια του.
Ύστερα ανακοινώθηκαν στο line up του Plissken Festival (που αλλού άλλωστε?) και όλοι είχαμε υψηλές προσδοκίες. Αυτό που ακολούθησε βέβαια δεν το περίμενε κανένας νομίζω. Τα κορίτσια ανέβηκαν στην σκηνή του Plissken και σάρωσαν τα πάντα. Με μια καταιγιστική εμφάνιση κατάφεραν να κερδίσουν τους πάντες και να κάνουν μπάντες τύπου The Horrors να μοιάζουν με παιδάκια!
Ως εδώ πολύ καλά. Άριστα θα έλεγα! Τώρα ήρθε η σειρά οι Savages να αποδείξουν πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο και πως θα μας αποσχολήσουν για πολλά χρόνια ακόμη. Λίγη υπομονή και πολλά θα φανούν σύντομα αφού το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο ''Adore Life''είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου του 2016 και πάλι μέσω της Matador. Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο single από το καινούριο άλμπουμ το οποίο ονομάζεται ''The Answer''και από ότι φάινεται τα κορίτσια συνεχίζουν να έχουν αστείρευτη έμπνευση και να παίζουν παθιασμένο ροκ εν ρολ. Τα υπόλοιπα τον Γενάρη.....

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου