Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το καινούριο project του Moby ''τα σπάει''! (ακούστε δυο καινούρια κομμάτια)

Ο Moby είναι ένα πολυάσχολο παιδί που δοκιμάζει διάφορα και αυτό είναι γνωστό. Τα τελευταία δυο τρία χρόνια πάντως ο Moby δείχνει να είναι πραγματικά on fire.
Έτσι λοιπόν μετά το άλμπουμ ''Innocents'' του 2013, ο Moby πέρυσι είχε συνεργαστεί με τον Wayne Coyne και την Miley Cyrus κάνοντας μαζί τους μια άκρως ψυχεδελική διασκευή στο κλασικό Lucy in the Sky With Diamonds των Beatles. Ο Moby ήταν εξαιρετικός στον ρόλο που υποδύθηκε στο video clip  του τραγουδιού.
Πριν από λι΄γους μήνες o Moby ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του και μόλις χθες μας ενημέρωσε για το καινούριο του project, τους Moby and the Void Pacific Choir. 
Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με δυο κομμάτια που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το πρώτο με τίτλο ''The Light Is Clear In My Eyes'' είναι ένα καθαρά post punkικό κιθαριστικό κομμάτι στο οποίο ξεκάθαρα αναδεικνύεται, για άλλη μια φορά, η μεγάλη αγάπη του διάσημου παραγωγού για τους Joy Division.
Το δεύτερο κομμάτι είναι το ''Moonlit Sky'' το οποίο είναι πιο κοντά στα χορευτικά κομμάτια που συνήθως κυκλοφορεί ο 50χρονος πλέον καλλιτέχνης. Το κομμάτι αυτό κυκλοφόρησε στον πρόσφατο δίσκο του Robin Schultz.

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου