Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Καινούριος δίσκος για τους Unknow Mortal Orchestra - Ακούστε το πρώτο single με τίτλο Multi- love!

Οι Unknow Mortal Orchestra είναι μια μπάντα που κατάγεται από την Νέα Ζηλανδία και το Πόρτλαντ και μπήκαν στην ζωή μας το 2011 με το τότε εξαιρετικό πρώτο ομότιτλο άλμπουμ τους.
Η μπάντα απόλαυσε την τότε επιτυχία τους κάνοντας παγκόσμια περιοδεία και συμμετέχοντας σε διάφορα σπουδαία φεστιβάλ. Δυο χρόνια μετά ήρθε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο ''ΙΙ'' το οποίο σε συνδυασμό με την live εμφάνιση της μπάντας στον ραδιοφωνικό σταθμό KEXP κατάφερε να πάει την μπάντα ακόμη πιο πέρα, αφού άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστή και πέρα από τους λάτρεις του είδους.

To γεγονός ότι φέτος θα κυκλοφορούσε το τρίτο άλμπουμ της μπάντας ήταν λίγο πολύ γνωστό, όμως χθες επιβεβαιώθηκε από την ίδια τους την δισκογραφική  την Jagjaguwar και μάλιστα η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με την συνοδεία του πρώτου single από το καινούριο άλμπουμ το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω και φέρει τον τίτλο του άλμπουμ, ''Multi- Love'' δηλαδή. Το καινούριο κομμάτι που διατηρεί απόλυτα την φρεσκάδα της μπάντας βασίζεται σε μια πολύ καλοδουλεμένη παραγωγή στα δολοφονικά τύμπανα και τις γνωστές νοσταλγικές μελωδίες της μπάντας σε μια από τις πιο όμορφες garage revival εκδοχές.
Μάλιστα η μπάντα έκανες δηλώσεις σχετικά με το καινούριο άλμπουμ λέγοντας ότι''προσπάθησαν με αυτόν το δίσκο να επαναστατήσουν ενάντια στην τυπική αντίληψη περί καλλιτέχνη στις ημέρες μας. Να χτίσουν παλιά synthesizer και να τα επαναφέρουν στη ζωή. Να δημιουργήσουν ήχους που δεν μοιάζουν με κανενός άλλου.»

Η κυκλοφορία του υπόλοιπου άλμπουμ είναι προγραμματισμένη για τις 26 Μαίου από την Jagjaguwar . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου