Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Aνακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το Plissken Festival και μας έπεσαν τα σαγόνια στο πάτωμα!


Για το Plissken τα έχουμε πει πολλές φορές και δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Είναι απλά το καλύτερο φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής που γίνεται στη χώρα μας εδώ και 5 χρόνια που υπάρχει.
Χθες ανακοινώθηκε το line up για το επόμενο φεστιβάλ που θα γίνει στις 5 και 6 Ιουνίου, στο κτίριο 56 πολιτιστικό κέντρο «ελληνικός κόσμος», και μας έπεσαν τα σαγόνια στο πάτωμα. Για άλλη μια φορά τα καλύτερα φρέσκα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που σε συνδυασμό με κάποιες άλλες πιο έμπειρες και καταξιωμένες μπάντες κάνουν το line up ακαταμάχητο. Και πάλι οι τιμές των εισιτηρίων διατηρούνται σε ΠΟΛΥ λογικά πλαίσια και μπορείτε να τα κλείσετε πατώντας εδώ.
Σε πρώτη φάση όπως θα δείτε και στην παρακάτω αφίσα, ανακοινώθηκαν τριάντα έξι συνολικά καλλιτέχνες και συγκροτήματα, ενώ αναμένεται και συνέχεια. Πρόκειται για σπουδαία ονόματα που αναμένεται να χαρίσουν δυο σπουδαίες βραδιές, στο καλύτερο πάρτι που γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους : Mogwai, Horrors, Mudhoney, Sleaford Mods, Liturgy, Pharmakon ,  IceAge, Cult Of Youth, Thee Oh Sees, Brodinski, Beardyman, Andy Stott, Clip! Strand Of Oaks και Mononome. Φυσικά αυτά είναι μόνο κάποια από τα ονόματα και το line up δίνει σοβαρή τροφή για μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου