Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Thurston Moore Band σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ακόμη το σκέφτεσαι;

  Ο μέγας αρχιτέκτων του αμερικάνικου θορύβου, Τhurston Moore, βγήκε ξανά στο δρόμο και θα κάνει στάση και στην Ελλάδα. Από μόνο του αυτό είναι εξαιρετικό. Προσθέστε τώρα άλλα δύο μεγαθήρια του rock 'n' roll στο ρόστερ της μπάντας που τον συνοδεύει: ο Steve Shelley (ο τεράστιος πρωην ρυθμοδαμαστής των Sonic Youth και -εκτός των άλλων- των αγαπημένων της Σεροτονίνης Disappears) και η  Debbie Googe (μπασίστρια των My Bloody Valentine). O τέταρτος της παρέας και λιγότερο γνωστός είναι ο κιθαρίστας James Sedwards μέλος των Chrome Hoof
   Το line up είναι εξαιρετικό όπως και ο τελευταίος δίσκος του Thurston Moore ο οποίος αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις ακουστικές κιθάρες με τις οποίες καταπιάστηκε τα τελευταία χρόνια σε συναυλιακό και δισκογραφικό επίπεδο και κουρδίζει τις Jazzmaster του επιστρέφοντας στον ήχο που όλοι οι fans των Sonic Youth αλλά και της σόλο πορείας του συνηθίσαμε.
  Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 εμφανίζονται στο Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15 στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1 στην Αθήνα. Τα support groups για τα δύο live δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.
  Η προπώληση - και για τις δύο συναυλίες - ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στην είσοδο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ. Αν νομίζετε οτι οι τιμές είναι τσιμπημένες, θυμηθείτε οτι θα δείτε τους μισούς Sonic Youth και την μπασίστρια των My Bloody Valentine ζωντανά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου