Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Tα Berlin Music Video Awards σε καλούν να συμμετέχεις!

Τα Berlin Music Video Awards (BMVA) είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που τιμά τους δημιουργούς και τους τεχνίτες των music videos. Το 2015 αποτελεί την τρίτη χρονιά του θεσμού, ο οποίος θα κορυφωθεί με ένα πενθήμερο event στις 26-30 Μαΐου.


Ανεξαρτήτως διασημότητας, budget, χώρας και εταιρείας παραγωγής, τα BMVAs καλούν δημιουργούς πάσας φήμης, είδους και δημιουργικότητας να πάρουν μέρος στα φετινά βραβεία με ένα ελάχιστο κόστος συμμετοχής. Η κανονική προθεσμία λήγει την 1η Μαρτίου με τη δεύτερη να ακολουθεί την 1η Απριλίου. Ο θεσμός αποτελείται από 15 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες οι Best Narrative, Best Concept, Most Trashy, Most Bizzare, καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Best Experimental και το μεγάλο βραβείο του Best Music Video που συνοδεύεται από μια επιταγή €2,000.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το website των BMVAs και να ακολουθήσουν τις οδηγίες εγγραφής. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί online μέσα από το Dailymotion καθώς και μεταξύ κριτών, επαγγελματιών του χώρου. Δείτε το teaser trailer για τη φετινή εκδήλωση, τις 10 πρώτες συμμετοχές καθώς και αποσπάσματα από τα περσινά βραβεία.

                       


                      


                     





Πηγή : off radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου