Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ ''Montage Of Heck'' για τον Kurt Cobain

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει στο ίντερνετ για πρώτη φορά ένα mixtape που είχε κάνει ο Kurt Cobain στα 21 του, με τίτλο Montage Of Heck.
Τότε ήταν και που μαθεύτηκε όι ετοιμάζεται το παρακάτω ντοκιμαντέρ, με τον ίδιο τίτλο από το οποίο το μουσικό περιοδικό ΝΜΕ δημοσίευσε την πρώτη εικόνα.

Η παρακάτω εικόνα είναι από το φιλμ του Brett Morgen, το οποίο περιλαμβάνει την κόρη του τραγουδιστή των Nirvana, Frances Bean Cobain, ως διευθύνων σύμβουλο. Το φιλμ κάνει την πρεμιέρα του αυτή την εβδομάδα στο Sundance film Festival στην Γιούτα, και θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Μεγάλη Βρετανία τον Απρίλιο. Δελτίο τύπου για την ταινία αναφέρει: «Το πρώτο, πλήρως εγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, περιέχει μια μίξη του προσωπικού αρχείου του Cobain, τέχνης, μουσικής, γραπτών και για πρώτη φορά προσωπικών ταινιών, με κινούμενο σχέδιο και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις απο την οικογένεια και τους στενότερους συνεργάτες του».
Πρόσφατα βγήκε στην δημοσιότητα ότι το ντοκιμαντέρ θα συνοδεύεται από ένα βιβλίο με τον ίδιο τίτλο που θα εμβαθύνει περισσότερο στο υλικό του φιλμ, το οποίο  θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο . Το βιβλίο θα περιέχει αποκλειστικές συνεντεύξεις από το φιλμ, και μια μίξη σκίτσων, σπάνιων φωτογραφιών και άλλων εικόνων από το προσωπικό αρχείο του Cobain με τον Morgen να συνεισφέρει επίσης σε αυτό.
Το φιλμ θα περιέχει αυθεντική και ακυκλοφόρητη μουσική του τραγουδιστή των Nirvana. Το Montage of Heck, έχει πάρει το όνομά του από μια mixtape του Cobain, η οποία κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο το 2014, και περιέχει κομμάτια τραγουδιών των Beatles, Iron Maiden, Monkees, Black Sabbath, Jackson Five και πολλών άλλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου