Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Mac DeMarco προμοτάρει την επερχόμενη ευωπαϊκή του περιοδεία (video)

Με ένα   βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο YouTube ο Mac DeMarcο προμοτάρει το δεύτερο σκέλος της ευρωπαϊκής του περιοδείας, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2014.
 Το βίντεο δείχνει τον καλλιτέχνη φορώντας μια μάσκα να παίζει την κιθάρα του μέσα στα γαλάζια  νερά του Jamaica Bay  (Περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών που ανήκει στην πολιτεία της Νέας Υόρκης) και να ανακοινώνει μια μια τις πόλεις και τις ημερομηνίες που θα εμφανιστεί το προσεχές διάστημα.
 Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Καναδού καλλιτέχνη είχε ξεκινήσει τον Αύγουστο με μια σειρά από εμφανίσεις, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ύστερα υπήρξε μια διακοπή περίπου 2 μηνών όπου ο Mac έκανε κάποιες εμφανίσεις στις Η.Π.Α.
Η περιοδεία θα συνεχιστεί τον Νοέμβριο περνώντας και πάλι απο διάφορες χώρες για να καταλήξει την 1η Δεκεμβρίου στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Η περιοδεία που γίνεται στα πλαίσια της προώθησης του τελευταίου άλμπουμ του Mac DeMarco,  που είχε κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου του 2014 με τίτλο ''Salad Days'', δεν πρόκειται δυστυχώς να περάσει  από τη χώρα μας.


                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου