Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ήρωας σε κόμικ ο Alice Cooper!

Η Dynamite Entertainment είναι μια εκδοτική με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ που μετράει ήδη δέκα χρόνια ζωής και από ότι φαίνεται το έχει ρίξει στα κόμικ τελευταία.
Αφού λοιπόν στην εταιρία εκδόθηκαν σπουδαία κόμικ όπως τα Doc Savage, Flash Gordon, Gold Key, Dinosaur Hunter αλλά και το πρόσφατα ανακοινωμένο Django/ Zorro που γράφει ίδιος ο Quentin Tarantino, σειρά έχει o Alice Cooper.

Το καινούριο κόμικ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο γράφει ο Joe Harris γνωστός ως ο συγγραφέας των X- files  ενώ το τα σκίτσα θα είναι του Eman Casallos ο οποίος θα δώσει την μορφή του θρυλικού τραγουδιστή  σε έναν υπερήρωα φύλακα της ανθρωπότητας.

Ο ίδιος ο Alice Cooper δήλωσε σχετικά :
«Πάντα έλεγα πως το καλύτερο πράγμα του να είσαι ήρωας σε κόμικ είναι ότι σε ζωγραφίζουν με κοιλιακούς! Κατά τη γνώμη μου, καλλιτεχνικά δεν υπάρχει καλύτερο μέσο από το κόμικ. Μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα σε ένα κόμικ που δύσκολα μεταφέρονται επί σκηνής. Είναι ένα διαφορετικός μέσο να λες ιστορίες με διάφορους πιθανούς και απίθανους τρόπους! Καλώς ήλθατε στους νέους μου εφιάλτες.»







Πηγή : hollywoodreporter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου