Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Top 5: O Γιάννης των This Is Nowhere μιλάει για πέντε από τα αγαπημένα του τραγούδια

    Από το 2009 που σχηματίστηκαν έως και σήμερα έχουν ένα επτάιντσο single (This is Nowhere, Hands In Sand Records, 2011), ένα δεκάιντσο split μαζί με τους De Sades (Hands In Sand Records, 2012) και ένα LP album (Turn On, Tune Down, Drop D, Nasoni Records, 2014). Έχουν ανοίξει συναυλίες των White Hills, Mark Lanegan, Moon Duo, Psychic Ills, Uncle Acid & the Deadbeats, Wooden Shjips κα.
Έχουν δεκάδες live στο ενεργητικό τους και τόλμησαν να παρουσιάσουν live τo αξεπέραστο White Light/White Heat των Velvet Underground. 
  Με εξαίρεση το πρώτο τους single που έγινε sold out, οι υπόλοιπες δύο δουλειές της μπάντας κυκλοφορούν και μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ
 Ο Jay O' (Γιάννης Αβραμίδης), κιθαρίστας των Θεσσαλονικιών This Is Nowhere απολαμβάνει τη φιλοξενία της Σεροτονίνης, μιλώντας για πέντε από τα αγαπημένα του τραγούδια του.





Timothy Leary & Ash Ra Tempel - Space
    Γιατί μόλις άκουσα αυτό το album παράτησα όλους τους ήρωες της εφηβείας μου και το έριξα στο deoxy και τον erowid. Επίσης ξεκίνησα να μαζεύω ό,τι τριπιλιασμένο βγήκε απ' τη Γερμανία την περίοδο 68-75 (και δεν έχω σταματήσει ακόμα).





Bardo Pond - Call the Doctor
    Γιατί πάντα αυτόν τον ήχο ήθελα να 'χω στην κιθάρα και γιατί αυτό είναι το καλύτερο tribute που έγινε ποτέ. Αλήθεια.





Lightning Bolt - Colossus
    Γιατί αυτό είναι ένα χιτάκι που έπεσε απ' το μέλλον και επίσης γιατί ο Brian Chippendale είναι ο καλύτερος drummer της γενιάς του (άντε μαζί με τον Zach Hill).





High Rise - Pop Sicle
    Γιατί χωρίς τους Ιάπωνες η ζωή θα ήταν βαρετή.





Primal Scream - Higher than the Sun (a Dub symphony in 2 Parts)
   Γιατί είναι κρίμα να μιλάς για ψυχεδέλειες και χασίματα και να μην αναφέρεις το Screamadelica.










This Is Nowhere's links:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου