Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ταινία γίνεται η μαγική, για τους φίλους της Λίβερπουλ, βραδιά στην Κωνσταντινούπολη!

Είμαι σίγουρος ότι όσοι επιλέξατε να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο χτές το βράδυ, δεν μετανιώσατε για την επιλογή σας. Μπορεί το θέαμα να μην ήταν και τόσο μεγάλο, όμως οι συγκινήσεις που επιφύλασσε το παιχνίδι στο τέλος αποζημίωσαν στο έπακρο τους τηλεθεατές. (Και δεν εννοώ την στιγμή που έβγαλε την φανέλα του ο Κριστιάνο και τα κοριτσάκια σε όλο τον πλανήτη λιποθυμούσαν.)
Απο τα πιο ωραία του τελικού ήταν οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών που για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν με κορυφαίες αυτές του συμπαθέστατου Τσάμπι Αλόνσο οποίος ήταν πραγματικά απολαυστικός, ειδικά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. O Τσάμπι άλλωστε ήταν εκ των πρωταγωνιστών μιας άλλης μαγικής ποδοσφαιρικής βραδιάς την ιστορία της οποίας μας διηγείται η παρακάτω ταινία.

Την ημέρα του τελικού του Τσάμπιονς Λίγκ περίμεναν η Λίβερπουλ και η  Stray Dogs Films για να ανακοινώσουν  την παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας ''One Night in Istanbul''. Πρόκειται για μια περιπέτεια- κωμωδία η οποία επικεντρώνεται σε μια από τις πιο σπουδαίες βραδιές της ιστορίας των Reds.

Η καινούρια ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα μέσα στο 2014 είναι η κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής παράστασης με τον ίδιο τίτλο, και περιγράφει την αγάπη που μπορεί να έχουν κάποιοι για την ομάδα τους. Συγκεκριμένα ο Tommy και ο Gerry κλείνουν μια ασυνήθιστη συμφωνία με έναν γκάνγκστερ της περιοχής τους για να καταφέρουν να κάνουν με τους γιούς τους το ταξίδι των ονείρων τους που δεν είναι άλλο από το να ταξιδέψουν στην Κωσταντινούπολη και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους LIVERPOOL  FC να αγωνίζεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ. Μια σέξι καμαριέρα, μια τσάντα με πλαστά χρήματα και τα κλεμμένα μανικετόκουμπα του Χίτλερ επιφυλάσσουν  στους φίλους μας  ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Tο σενάριο έχει γράψει ο Nicky Allt ενώ η σκηνοθεσία είναι του  James Marquand. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Lucien Laviscount, Steven Waddington και Paul Barber. Όλοι μαζί πιστεύουν και ελπίζουν ότι θα κάνουν μια ταινία που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς όλων των ομάδων.
Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας πατώντας εδώ. Για να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από την θεατρική παράσταση ''Οne Night In Instanbul'' πατήστε εδώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου