Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Beautiful Noise. Ντοκιμαντέρ για τη σκηνή του shoegaze

   

Από το 2012 που ανακοινώθηκαν τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Beautiful Noise" περιμένουμε καρτερικά τη μέρα που θα κυκλοφορήσει.
    To ντοκιμαντέρ είναι πλέον γεγονός και μέσα 87 λεπτά θα δούμε μια ερεύνα σε βάθος για τους My Bloody Valentine, τους Jesus and Mary Chain τους Cocteau Twins, τους Chaprterhouse, τους Curve, τους Swerveriver, τους Ride, τους Slowdive και άλλους. Ο Eric Green υπογράφει τη σκηνοθεσία και θα δούμε να μιλάει για το shoegaze ένα πλήθος εμβληματικών προσωπικοτήτων της σκηνής και όχι μόνο.  Trent Reznor, Kevin Shields, Wayne Coyne, Billy Corgan, Bobby Gillespie, Robin Guthrie και Sonic Boom
είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα παρελάσουν από το ντοκιμαντέρ. Οχτώ χρόνια γυρισμάτων και πάνω από 50 συνεντεύξεις προμηνύουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. 
    Η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Μαή και 1 Ιούνη στο International Film Festival στο Seattle. Οι Άγγλοι θα το χαρούν στις 7 και 8 Ιούνη στο Shefield Doc Fest.
Όσο για μας, θα κρατήσουμε τα λόγια του Wayne Coyne για το shoegaze: "You simply hold your guitar, you turn it up as loud as you can and you try not to look at the audience".
Εδώ μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου