Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

''Soaked in Bleach'' μία άλλη οπτική του θανάτου του Kurt Cobain - TRAILER

Με τίτλο ''Soaked in Bleach'', στίχο του τραγουδιού ''Come as you are'' των Nirvana, θα κυκλοφορήσει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Kurt Cobain.


Λίγες ημέρες από τη συμπλήρωση 20 ετών του θανάτου του, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ''docudrama'', όπως χαρακτηρίστηκε. Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μάρτυρες και ειδικούς που ασχολήθηκαν με τα τραγικά γεγονότα του 1994, προσφέροντας ίσως μία άλλη οπτική της ιστορίας.

Ο αφηγητής της ταινίας και πρώην ντετέκτιβ, Tom Grant, είχε προσληφθεί την περίοδο εκείνη  από την Courtney Love, χήρα του Cobain, για να τον εντοπίσει μιας και ο τραγουδιστής είχε εξαφανιστεί λίγες ημέρες πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του στο σπίτι τους στο Σιάτλ.

Ο θάνατος του αποδόθηκε ως αυτοκτονία, αλλά πολλές θεωρίες συνωμοσίας έχουν βγει στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια. Μία από αυτές υποστηρίζει πως ο θάνατος του Cobain οφείλεται σε δολοφονία, σχεδιασμένη από την Courtney Love για να κληρονομήσει την περιουσία του.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες παρά τις δηλώσεις του ντετέκτιβ Μάικ Τσιεσύνσκι, αστυνομικού του τμήματος του Σιάτλ. «Κάποιες φορές ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Είναι αυτοκτονία. Η υπόθεση έχει κλείσει.»

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Benjamin Statler, ο Tyler Bryan ενσαρκώνει τον Kurt Cobain και η Sarah Scott υποδύεται την Courtney Love.

Η επίσημη σελίδα της ταινίας στο facebook αναφέρει πως η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους το 2014, αλλά η ακριβής ημερομηνία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου