Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Οι Nirvana στο R n R Hall Of Fame μέσα σε συγκίνηση (Videos)

Συγκινιτικές στιγμές εκτυλίχτηκαν κατά την διάρκεια της τελετής ένταξης των Nirvana στο Rock N Roll Hall Of Fame. Σε μια βραδιά που όλοι περίμεναν να είναι αμήχανη λόγο της συνάντησης της χήρας του Kurt Cobain, Courtney Love με τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας τα οποία βρίσκετε σε ''αιώνια'' διαμάχη για πάρα πολλά πράγματα.
Προς έκπληξη όλων πάντως η Courtney Love,  που είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ότι θα είναι μια αμήχανη συνάντηση φανερά επηρεασμένη από την συγκινητική ατμόσφαιρα, αγκάλιασε τον Dave Grohl αλλά και τον Krist Novoselic. Μάλιστα λίγο αργότερα η Courtney ανέβασε την φωτογραφία του εναγκαλισμού της με τον Dave Grohl στο Twitter γράφοντας  ''ήταν η πιο μαγική στιγμή της βραδιάς, σ ευχαριστώ Dave, ξέρω ότι αυτό τον έκανε να χαμογελάσει  εκεί πάνω''

Αργότερα επιβεβαιώθηκαν κατα ένα μέρος οι υποψίες μας για την συμμετοχή της Joan Jett με την μπάντα, αφού ναι μεν ανέβηκε στην σκηνή μαζί τους και ερμήνευσε το ''Smells Like Teen Spirit'' όμως υπήρχαν και άλλοι σπουδαίοι καλεσμένοι όπως η Kim Gordon που ερμήνευσε το ''Aneurysm'' αλλά και η Lorde που τραγούδησε στο ''All Apologies'' και τέλος η Annie Clark των St. Vincent η οποία ερμήνευσε το Lithium.

           



            


            


     
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου