Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Οι Midas Fall επιστρέφουν στην Ελλάδα και θα κάνουν μια μινι περιοδεία

Το έχουμε δει  στην Αγγλία, το έχουμε δει στην Γαλλία, την Γερμανία ή ακόμα και στην Ισπανία. Πάντως στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου συνηθισμένο από μια μπάντα που είναι σε ανοδική πορεία στην καριέρα της, να επισκέπτεται τη χώρα μας στα πλαίσια της ευρωπαϊκής της περιοδείας και να κάνει σόου σε πέντε πόλεις.

Οι Midas Fall επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από τις επιτυχημένες συναυλίες τους το 2011 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.κάνοντας ουσιαστικά ένα Greek tour μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας ύστερα από την επιτυχία που είχαν τα προ 3 ετών τα live της μπάντας στα μέρη μας.








Λίγα λόγια για την μπάντα:
Το συγκρότημα από την Βρετανία δημιουργήθηκε το 2009 στο Εδιμβούργο και θεωρείται ως ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα ονόματα του electronica post-rock. Η μπάντα έχει καταφέρει να δημιουργήσει  τον δικό της ήχο συνδυάζοντας στοιχεία από electronica, post- rock και alt-goth, με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Το 2009 κυκλοφόρησαν πρώτο τους EP που περιείχε τα πρώτα demo της μπάντας και τράβηξε την προσοχή του Dj Tom Robinson του ΒΒC 6 και έτσι πριν καλά καλά το καταλάβουν το κομμάτι τους ''Century'' έπαιζε στο μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της Βρετανίας. 
Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της  μπάντας με τίτλο Eleven. Return and Revert το οποίο απέσπασε παγκοσμίως τις καλύτερες κριτικές και εγκωμιαστικά σχόλια. Ακολούθησε τον Νοέμβριο του 2012 το EP ''As Our Blood Separates το οποίο επίσης δέχθηκε τις καλύτερες κριτικές. Έτσι αφού κομμάτι τους έγινε soundtrack στην τηλεοπτική σειρά ''Lip Service'' και περιοδεύσαν με σπουδαία ονόματα όπως 65 Days Of Static, MONO και Frightened Rabbit η μπάντα  με συμβόλαιο στην Monotreme Records κυκλοφορεί παγκοσμίως το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο Wilderness και ξανά βγαίνει σε πανευρωπαϊκή περιοδεία. 

To ''Greek Tour''
Αφού η πρώτη επίσκεψη της μπάντας στη χώρα μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και στο συγκρότημα αλλά και σε αυτούς που παρακολούθησαν τις συναυλίες, οι Midas Fall αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν 5 συναυλίες σε 5 διαφορετικές πόλεις τον Απρίλιο του 2014. Συγκεκριμένα τους Midas Fall θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά στις παρακάτω ημερομηνίες : 

24.4-Θεσσαλονίκη   Mαύρη Τρύπα (Βαϊου 5)
25.4-Αθήνα               Intrepid Fox     (Tριπτολέμου 30, Γκάζι)
26.4-Τρίκαλα           Κεντρική Πλατεία Live Stage 
29.4-Κατερίνη          Rock Club Δον Κιχώτης  (Κρυστάλλη 6)
28.4-Δράμα              ΤΒΑ Δράμα














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου