Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

O Jimmy Kimmel ξαναχτυπά και μας χαρίζει πολύ γέλιο

Ο Jimmy Kimmel και η εκπομπή του Lie Witness News έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού χιπστεράδων μουσικόφιλων. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον μέσο χίπστερ είναι να του πεις ότι γνωρίζεις κάποια μπάντα που αυτός δεν γνωρίζει.
 Δεν μπορεί να γίνει αυτό απλά, αυτή είναι δική του ειρωνική ατάκα σαν το μουστάκι του ένα πράγμα. Και όλη αυτή η τρέλα του να γνωρίζεις όλες τις μπάντες έχει επεκταθεί σε ιστορία ηλιθιότητας, ξεπέρασε τα όρια των χίπστερς και έχει γίνει mainstream. Λές και άμα έχεις ακούσει στο YouTube δυο μισά κομμάτια από ένα συγκρότημα σημαίνει ότι το ξέρεις κιόλας. Όλοι θέλουν να ξέρουν πρώτοι, λες και η πληροφορία στην εποχή μας είναι κάποιο σπουδαίο επίτευγμα, κατά τ` άλλα εξειδίκευση καμιά!

Για αυτό μ αρέσουν πολύ οι εκπομπές του Jimmy (το κάνει και σε άλλα είδη όπως μόδα για παράδειγμα) γιατί αποκαλύπτει αυτή ακριβώς την ψευδαίσθηση και αναδεικνύει όλη την ηλιθιότητα. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και δώστε βάση στον νεαρό στο 3.40'' (εάν είναι αληθινές οι συνεντεύξεις) είναι ο αγαπημένος μου, ο τύπος απλά δεν βλέπει το Game Of Thrones.

            



Υγ: οι συνεντεύξεις έγιναν στο South By Soythwest Festival


Πηγή : rocking.gr (το video μόνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου