Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

''Καθυστερημένη μουσικά'' αποκάλεσαν την Αμερική οι The Killers

Οι Killers που γνωρίζουν ξανά την επιτυχία με το καινούριο τους Pop-single ''Shot At The Night'', το οποίο είναι ένα ένα από τα δυο καινούρια κομμάτια που γράφτηκαν για το επικείμενο Greatest Hits, δείχνουν να είναι αρκετά πικραμένοι από το κοινό και τα media της πατρίδας τους.
Η αλήθεια είναι πως η μπάντα δεν κατάφερε ποτέ να αγγίξει ιδιαίτερα το αμερικάνικο κοινό, δεν παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας τους και η επιτυχία τους περιορίζεται στην Ευρώπη.

  Ο Brandon Flowers και ο drummer Ronnie Vannucci μίλησαν στην εφημερίδα The Sun για το νέο τους greatest hits album και αναφέρθηκαν και στο θέμα αυτό: "Χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μας έπαιξε για πρώτη φορά το ραδιόφωνο στην Βρετανία, γιατί η Αμερική έχει γίνει εντελώς "καθυστερημένη" μουσικά... O Brandon Flowers εξήγησε: "Αναρωτιέμαι, τι μουσική ακούν οι ενήλικες ακροατές; Τι τους αρέσει να ακούν στο ραδιόφωνο; Πρέπει να ακούς κάτι που να σε εκφράζει σαν άνθρωπο, όχι τις περιπέτειες μια κοπέλας που έχασε την παρθενιά της στο club το βράδυ του Σαββάτου. Αν ακούν τέτοια μουσική 40ρηδες, τότε θα την μεταφέρουν και στα παιδιά τους. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό."

Αυτά δήλωσε ο  πικραμένος Brandon, εγώ από την μεριά μου να του ευχηθώ ''περαστικά''.


          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου