Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

O Johny Depp ξανθός για τις ανάγκες της καινούρια του ταινίας!

Εμφάνιση-έκπληξη έκανε ο Johnny Depp στη λήξη του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Λονδίνου, για να απονείμει τιμητικό βραβείο στον 91χρονο ηθοποιό (και πηγή έμπνευσης για τον ίδιο) Sir Christopher Lee. Μιλώντας για τον Lee, ο αγαπημένος ηθοποιός τον χαρακτήρισε "μοναδικό τζέντλεμαν" και "εθνικό θησαυρό".

Θυμήθηκε μάλιστα τη συνεργασία τους στην ταινία του Tim Burton «Charlie And The Chocolate Factory» λέγοντας "Ήταν ένα παιδικό όνειρο να δουλέψω στο πλευρό του και να πάρω μαθήματα από αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο". Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο Sir Christopher Lee ανταπέδωσε τα καλά λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Depp είναι ο "πραγματικός σταρ της γενιάς του".

Πολύ περισσότερο όμως από αυτή τη βράβευση και τη συνάντηση των δύο ηθοποιών συζητήθηκε η αλλαγή στην εμφάνιση του Depp, ο οποίος εμφανίστηκε με κοντά ξανθιά μαλλιά (κοντά στην κόμμωση που είχε υιοθετήσει για το ρόλο του στο «Finding Neverland»). Και παρότι ο ίδιος δεν αποκάλυψε το λόγο αυτής της αλλαγής, κάποια δημοσιεύματα συνέδεσαν την αλλαγή με την ταινία «Into the Woods» όπου υποδύεται τον... κακό λύκο (δίπλα στη Meryl Streep). Όμως όσοι βιάστηκαν έκαναν λάθος...

Η αλλαγή στην κόμμωση του Johnny Depp (αλλά και η παρουσία του στο Λονδίνο) συνδέονται με την έναρξη γυρισμάτων του επόμενου project του αγαπημένου ηθοποιού με τίτλο «Mordechai». Αυτό επιβεβαιώνεται και από την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε πριν μόλις δύο ημέρες από τις εταιρίες παραγωγής Lionsgate και OddLot Entertainment.

Η ταινία μεταφέρει στον κινηματογράφο την ιστορία από τα βιβλία του Kyril Bonfiglioli, με κεντρικό ήρωα έναν εβραίο συλλέκτη έργων τέχνης (ο ρόλος του Depp) ο οποίος ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να εντοπίσει ένα χαμένο έργο τέχνης, το οποίο κρύβει ένα μυστικό κωδικό που οδηγεί στον κρυμμένο χρυσό των Ναζί.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον επιτυχημένο σεναριογράφο David Koepp που έχει στο ενεργητικό του τα σενάρια ταινιών όπως «Carlito's Way», «Jurassic Park», «Mission Impossible», «Panic Room» αλλά και το παρεμφερές συνωμοσιολογικό «Ιlluminati». Το cast του «Mortdecai» περιλαμβάνει επίσης τους Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany και Olivia Munn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου