Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ένα τραπέζι με μεγάλη ιστορία πωλείται στο E-bay

Τραπέζι κουζίνας που ανήκε στον Ian Curtis των Joy Division πωλείται στο E-bay! Το τραπέζι έχει αρχική τιμή 100 λίρες Αγγλίας και είναι διαθέσιμο προς πώληση, για όλα τα κράτη του κόσμου αρκεί αυτός που θα το αγοράσει να αναλάβει την μεταφορά.
Μαζί με το τραπέζι ο αγοραστής θα παραλάβει και διάφορα έγγραφα που αποδεικνύουν την αυθεντικότητα του τραπεζιού καθώς είναι υπογεγραμμένα απο την κόρη του Ιαν Κέρτις Natalie, την χήρα του Debbie αλλά και την κόρη της πρώην γειτόνισσας του Curtis η οποία το είχε πουλήσει το 2005.

Η περιγραφή εξηγεί ότι το τραπέζι είχε πουληθεί μαζί με το σπίτι του Curtis στην 77 Barton Street, Macclesfield, μετά την αυτοκτονία του το 1980. Ο πωλητής λέει ότι η Debbie Curtis πούλησε το σπίτι με όλα τα περιεχόμενά του σε μια γειτόνισσα την Dorothy Smith η οποία το λειτουργούσε ως bed ans breakfast (συνηθισμένα Hostel στην Αγγλία) μέχρι το 1996! Όταν αργότερα στο σπίτι άρχισε να μένει η κόρη της Dorothy, Vicky Morgan η οποία  πούλησε το τραπέζι στον σημερινό του πωλητή, αφού η κόρη του Curtis αλλά και οι παραγωγοί του Control αρνήθηκαν να το κρατήσουν.

Τέλος ο ανώνυμος πωλητής δηλώνει ακόμη πως αν δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον απλά θα το κρατήσει. Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση και το τραπέζι θα πουληθεί σε υψηλή τιμή.


Πηγή: NME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου