Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τρελά και σχετικά άγνωστα πράγματα από την ζωή του Trent Reznor

Όταν ακόμα ο Reznor σπούδαζε στο Allegheny College της Pennsylvania, είχε γίνει μέλος μιας τοπικής μπάντας των Option 30 η οποία έπαιζε κυρίως διασκευές των the Cars, Joe Jackson και Falco. O Trent έκανε τα φωνητικά της μπάντας ενώ ασχολούνταν και με τα πλήκτρα, ενώ άλλα μέλη της μπάντας είχαν την ευθύνη να γράψουν original τραγούδια για το συγκρότημα. Αρκετά αστείο άμα σκεφτούμε ότι ο Reznor κέρδισε αργότερα ακόμη και Όσκαρ για να κάνει αυτήν την δουλειά.
Η συνύπαρξη του με την μπάντα δεν άντεξε για πολύ αφού σύντομα προχώρησε στους The Innocent και από κει στους Exotic Birds ώσπου εν τέλει δημιούργησε τους Nine Inch Nails.



Ένα άλλο τρελό περιστατικό που συνδέεται με τον Reznor είναι το γεγονός ότι το 1992 νοίκιασε έναντι 11.000 δολαρίων ένα σπίτι που μετέτρεψε σε στούντιο, στο Λος Άντζελες. Βέβαια δεν πρόκειται για ένα τυχαίο σπίτι αφού σε αυτό είχε διαπραχθεί ένας από τους γνωστότερους φόνους στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στο σαλόνι του σπιτιού που μετέτρεψε σε στούντιο, είχε δολοφονηθεί η 26χρονη ηθοποιός Sharon Tate, σύζυγος τότε του διάσημου σκηνοθέτη Roman Polanski, από τον Charles Manson. O Trent ονόμασε το στούντιο ''Le pig'' που το πήρε από μήνυμα που έγραψε ο δολοφόνος στον τοίχο με το αίμα της άτυχης ηθοποιού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου