Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Λίγο ακριβά τα κάλαντα αλλά θα σου τα πει ο Michael Gira

Οι Swans ετοιμάζουν αυτό το διάστημα τον επόμενο studio δίσκο τους, αντλώντας κεφάλαια από τις πωλήσεις του νέου τους, χειροποίητου live άλμπουμ με τίτλο "Not Here, Not Now".
To "Not Here, Not Now" περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις νέων τραγουδιών από τις τελευταίες εμφανίσεις των Swans σε Βαρκελώνη και Μελβούρνη, καθώς και ακουστικές, demo εκδοχές δύο καινούριων κομματιών.
Κεφάλαια επίσης αντλούνται από τη διάθεση άλλων ειδικών προσφορών προς τους οπαδούς, όπως υπογεργραμμένα αντίτυπα του νέου δίσκου όταν αυτός κυκλοφορήσει, ένα live DVD και VIP πακέτα για επερχόμενες συναυλίες των Swans.

Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι το αποκλειστικό, προσωπικό τραγούδι που προσφέρει ο Gira για 500 δολάρια. Σε προκειμένη περίπτωση ο ιθύνων νους των Swans θα ετοιμάσει ένα video όπου θα παίζει ακουστικά ένα τραγούδι, αναφερόμενος ονομαστικά στον εκάστοτε οπαδό.
Ο νέος δίσκος των Swans σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Michael Gira και μηχανικός ήχου είναι ο John Congleton, με τις ηχογραφήσεις να λαμβάνουν μέρος στα Sonic Ranch studios του Texas.

"Not Here, Not Now" tracklist:

CD1:
01. To Be Kind
02. Just A Little Boy
03. Coward
04. She Loves Us!
05. Oxygen...

CD2:
01. The Seer / Bring The Sun / Toussaint L'ouverture
02. Nathalie Neal
03. Kirsten Supine (demo)
04. Screen Shot (demo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου