Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Punk μπάντα γύρισε ταινία πορνό στην αυλή της εκκλησίας των Βαπτιστών στο Γουέστμπορο!!!

Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία για τα παγκόσμια δεδομένα, προχώρησε το Punk συγκρότημα από την Βρετανία οι Get Shot. Η μπάντα λοιπόν ούτε λίγο ούτε πολύ αποφάσισε να γυρίσει ταινία πορνό στην μπροστινή αυλή της εκκλησίας των Βαπτιστών του Westboro, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Οι Get Shot (οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της εταιρίας πορνό Get Shot Girls) ανάρτησαν το επίμαχο video στο Facebook σχολιάζοντας πως με το βίντεο ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την εκκλησία που το μόνο που κάνει είναι να σπέρνει το μίσος.
Μιλώντας για το video η Lush που είναι η μπασίστρια της μπάντας δήλωσε ''Οι οικογένεια Phelps και η εκκλησία του Westboro είναι γελοίοι και το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν το μίσος και την διαμάχη. Ως μπασίστρια μιας γελοίας Punk μπάντας το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να ανοίξω τα πόδια μου και να προκαλέσω διαμάχη.''
Ο JP Hunter επίσης μέλος της μπάντας δήλωσε ''υπήρχε πολύ κίνηση και είδαμε και μερικούς μπάτσους στις καφετέριες μερικά τετράγωνα πιο πέρα. Με το ζόρι μας έφταναν τα λεφτά για βενζίνη και κόκα ως το Denver όπου ήταν προγραμματισμένη η επόμενη συναυλία μας. Από την στιγμή που δεν έχουμε λεφτά για να πληρώσουμε εγγύηση να βγούμε, κόψαμε την ταινία λίγο μικρή, για να φύγουμε μόλις κάποιοι κάλεσαν τους μπάτσους. Μόλις κάποιος μας βγάλει θα γυρίσουμε με ολόκληρη ομάδα κοριτσιών, και πολλές κάμερες σε λίγους μήνες.''
Η εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro είναι γνωστή για τα ομοφοβικά της αισθήματα που συχνά δηλώνει δημόσια. Μάλιστα το σύνθημα της εκκλησίας είναι ''God hates fags'' (Ο Θεός μισεί της αδερφές) και έχει καταφερθεί με δηλώσεις της πολλές φορές κατά σύγχρονων μουσικών όπως των Radiohead, των Slayer και της Tailor Swift.
Tα αμφιλεγόμενα σχόλια της εκκλησίας προκάλεσαν την αντίδραση πολλών καλλιτεχνών συμπεριλαμβανομένων των Foo Fighters οι οποίοι έφτιαξαν ενα κομμάτι την ωδή στο gay sex αφιερωμένο στην συγκεκριμένη εκκλησία - και του Ed Sheeran να δηλώνει πως μπορούν να κρατήσουν τις ομοφοβικές απόψεις τους για τους εαυτούς τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου