Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Πέθανε ο κιθαρίστας των The Pogues, Philip Chevron

Ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο χτες 8 Οκτωβρίου 2013, πέθανε ο κιθαρίστας των Pogues, Philip Chevron σε ηλικία 56 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.
O Chevron διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και στο κεφάλι το 2007 και από τότε έδινε την μάχη του. Το 2012 είχε ευχάριστα νέα αφού πήρε καθαρό ιατρικό δελτίο, με τους όγκους να έχουν υποχωρήσει. Δυστυχώς τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς ο καρκίνος ξανά εμφανίστηκε και τελικά οδήγησε τον Philip στον θάνατο. (Πέθανε την Τρίτη το πρωί)
Ο Philip Chevron έγινε μέλος των Pogues το 1985 αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ (Red Roses For Me'. ), στην αρχή ως προσωρινό μέλος, όμως τελικά έως την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ (Rum, Sodomy & The Lash') , είχε γίνει ήδη κανονικό μέλος.
Παρ`όλο που τα τραγούδια της μπάντας τα έγραφε σχεδόν όλα ο Shane MacGowan, ο Chevron έχει γράψει το 'Thousands Are Sailing' από το άλμπουμ τους'' If I Should Fall From Grace With God''. Ο Philip Chevron ήταν επίσης ιδρυτής μιας από τις πρώτες Ιρλανδέζικες Punk μπάντες των The Radiators


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου