Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Oι Μuse θα κυκλοφορήσουν την συναυλιακή ταινία '' Muse live at Olympic Stadium Rome'' τον Νοέμβριο

Η ταινία θα είναι από την συναυλία τους στην Ρώμη τον Ιούλιο του 2013 και θα προβληθεί σε πρώτη φάση μόνο 2 βράδια παγκοσμίως.
Η ταινία θα είναι σε ποιότητα 4Κ ή αλλιώς πιο γνωστή ως Ultra High Definition η οποία ισούται με 8.8 εκατομμύρια pixels δηλαδή 4 φορές πάνω από τα στάνταρ του σημερινού κινηματογράφου
.
Η ταινία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί αρχικά σε 20 σινεμά, σε 20 πόλεις στις 5 και 7 Νοεμβρίου και αργότερα σε άλλες 100.
Μιλώντας για την ταινία, η οποία γυρίστηκε μπροστά σε 60.000 θεατές και συμπεριλαμβάνει τα κομμάτια ''Uprising, Supermassive Black Hole, Time is Running Out και Plug-in Baby, η μπάντα δήλωσε ότι ''Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περιοδεία από άποψη αξίας της παραγωγής αλλά και του βαθμού δυσκολίας και φυσικά είμαστε περήφανοι. Περιέχει ένα σωρό σπουδαίες λεπτομέρειες και εκπλήξεις όχι μόνο όσο αφορά το τι κάνουμε εμείς αλλά και από την μεριά των οπαδών, ακόμα και αυτών που βρίσκονται στις πίσω θέσεις, λεπτομέρειες του set,  ηθοποιών και η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σε μια αξέχαστη βραδιά στην Ρώμη''.

Για πληροφορίες και εισητήρια πατήστε film.muse.mu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου