Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

The Killers - Shot At The Night

Η αλήθεια για τους  Αμερικανούς The Killers είναι πως με κομμάτια όπως το Somebody told me το Read my Mind αλλά και το Mr.Brightside γνώρισαν τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκαν από πάρα πολλούς...
Μπορεί ποτέ να μην έπεισαν ένα πιο ''ψαγμένο'' κοινό όμως σίγουρα το πιο mainstream κοινό τους λάτρεψε. Η μπάντα με καταγωγή από το Λας Βέγκας έχει επηρεαστεί κυρίως  από την Βρετανική σκηνή τις δεκαετίας του 80. Οι Killers έχουν  στο ενεργητικό τους μόλις 4 στούντιο άλμπουμ, τα οποία όμως έφταναν για να κάνουν το συγκρότημα να σκεφτεί να κυκλοφορήσει μια συλλογή με τα καλύτερα τους χιτ.
Το κομμάτι Shot At The Night είναι το ένα από τα δυο καινούρια που θα έχει η συλλογή,  και είχε κυκλοφορήσει μέχρι τώρα μόνο ως audio. Σήμερα μόλις δόθηκε στην κυκλοφορία και το καινούριο video-clip του κομματιού σε σκηνοθεσία του Roboschobo και με πρωταγωνιστές την Bella Heatchcote και τον Max Minghella. ''Είναι πάντοτε ωραίο να βλέπεις κανονικούς ηθοποιούς να κάνουν κάτι αμειβόμενοι με πολύ λιγότερα από το κανονικό τους κασέ.'' δήλωσε αστειευόμενος ο ντράμερ της μπάντας Ronnie Vannucci.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου